Kamp: Giro d’Italia – 14. etape

Spilforslag: Wilco Kelderman slutter foran Pello Bilbao

Odds: 1,66

Spilstop: 17. oktober kl. 13:15

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

bet365 Følg spilforslaget nu

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Giroens 14. etape byder på løbets anden enkeltstart. Her skal rytterne ud på 34,1 kilometer fra Conegliano til Valdobbiadene. Det er løbets suverænt længste enkeltstart, og dermed bliver det selvsagt også en uhyre vigtig dag for klassementsrytterne. To af disse er Wilco Kelderman og Pello Bilbao, som inden 14. etape ligger på anden- og tredjepladsen – henholdsvis 40 og 49 sekunder efter løbets førende rytter Joao Almeida. Vi mener, at der mest, som peget på, at Wilco Kelderman får en godt enkeltstart.

 

Derfor slår Wilco Kelderman Pello Bilbao på 14. etape.

Der er ingen tvivl om, at Wilco Kelderman og Pello Bilbao begge kører gode enkeltstarter. Vi har dog som nævnt størst tiltro til, at Wilco Kelderman kommer til at fyre en god enkeltstart af. På 1. etape sluttede Kelderman, som nummer 68, mens Bilbao blev 25. Alt tyder dog på, at forholdene var mere gunstige, da Bilbao kørte end Kelderman.

Undervejs i løbet har Kelderman også virket som en mand, som er ved at køre sig i form, men Bilbao må formodes at være ved at være træt efter sit hårde arbejde i Touren.

Som nævnt lader Keldermans form også bare til at være bedre. Ser man eksempelvis på 3. etape til Etna. Her sluttede hollænderen på fjerdepladsen – 39 sekunder efter dagens finder Jonathan Caicedo. Samme dag sluttede Pello Bilbao som nummer 12.

Ser man på deres styrkeforhold, når det kommer til enkeltstarten, er statistikken da også klart i Keldermans favør. Ser man på løb, hvor en eller begge er sluttet i top 10, har Kelderman være bedst fem gange, mens Bilbao blot ligger på en. Generelt har Kelderman været bedst i enkeltstarterne, når de er mødtes i den disciplin. Det tror vi også bliver tilfældet her.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Wilco Kelderman kommer i mål før Pello Bilbao på 14. etape af  Giro d’Italia. Hos Bet365 får man odds 1,66 på dette væddemål.