Kamp: Wolverhampton – Fulham

Spilforslag: Wolverhampton vinder kampen med mindst to mål (Wolverhampton -1)

Odds: 2,45

Spilstop: 4. oktober kl. 15:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Wolverhamton har skuffet i deres to seneste kampe. Nu har de dog en oplagt mulighed for at komme tilbage på sporet. Deres næste opgave bliver nemlig Fulham, som er i krise efter deres 3-0-nederlag til Aston Villa. Wolverhampton har samlet et særdeles slagkraftigt hold med deres mange portugisiske profiler, så de bør ikke få problemer mod Fulham.

 

Derfor vinder Wolverhampton med mindst to mål

Wolverhampton er ikke med i Europa League i år, hvilket betød, at de ikke skulle starte sæsonen lang tid før alle andre. De lagde ud med en udekamp mod Sheffield United. Her tog Wolves en 2-0-sejr på to tidlige mål af Raúl Jiménez og Romain Saïss.

Herefter fulgte en svær opgave hjemme mod Manchester City. Wolves var sidste sæson dygtige mod City, hvor man vandt begge kampe. Men her fik ulvene ørerne i maskinen med et 3-1-nederlag. Seneste kamp tabte man med pinlige 4-0 til West Ham. Dermed er det behov for at komme op på hesten igen. Lige nu er der ikke meget bedre modstandere til det formål en Fulham.

London-mandskabet har haft store problemer i deres første sæson tilbage i Premier League. Første kamp blev tabt med 3-0 til Arsenal. Herefter fulgte et 4-3-nederlag til Leeds United.

I Fulhams seneste kamp leverede de en elendig indsats mod Aston Villa, som også ventes at kæmpe med i bundstriden. Her Fulhams opdækning i forsvaret nærmest ikke eksisterende, da Villa hurtigt med største lethed kunne bringe sig foran med 2-0 efter blot 15 minutter. Tyrone Mings lukkede og slukkede med sit mål til 3-0 efter 48 minutter.

Det var tydeligt, at Fulhams eneste måde at forsøge at skabe noget offensivt var smække bolden ind til Mitrovic i feltet. Hvis Wolves kan stoppe ham, som Villa formåede det, får Fulham svært ved at score. Samtidig mener vi, at Wolves har nok offensive kvaliteter til selv at få scoret mindst to til tre gange. Derfor mener vi, at en Wolves-sejr på to mål eller flere er realistisk.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Wolverhampton slår Fulham med mindst to mål. Hos Onside Betting får man odds 2,45 på dette væddemål.