Kamp: Randers – Brøndy

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,62

Spilstop: 2. oktober kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Mr Green Følg spilforslaget nu

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

 

Brøndby har fået en drømmestart på denne sæson. Det er blevet til tre sejre i deres første tre kampe, og dermed indtager man Superligaens førsteplads. Nu handler det om at holde den flotte stime ved lige. I runde fire skal Brøndby en tur til Randers, som også har fået en udemærket start på sæsonen. Vi regner med, at vi får en underholdende kamp, hvor det vil lykkes begge mandskaber at komme på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Brøndby har allerede deltaget i flere målrige kampe gennem denne sæson. I første runde vendte man et truende 2-0-nederlag mod FC Nordsjælland til en sejr på 3-2. Denne kom i hus, da Sigurd Rosted udlignede dybt inde i kampens overtid.

Det samme kampbillede gjorde sig gældende i derbyet mod FC København i Parken. Her havde den tidligere Brøndby-anfører Kamil Wilczek bragt hjemmeholdet foran, men det lykkedes Brøndby at få vent det til en 2-1. Denne blev en realitet via endnu et mål i kampens overtid – denne gang ved Mikael Uhre.

Mere sikkert så det ud i Brøndbys seneste kamp, hvor man mødte AC Horsens. Her var Brøndby på vej mod en 2-0-sejr, men i kampens overtid reducerede Horsens’ Michael Lumb til slutresultatet 2-1. Det vil altså sige, at den samlede målscore i Brøndbys sidste tre kampe lyder på 7-4.

Forsvaret er altså ikke helt skudsikkert, hvilket kan blive et problem mod et Randers-mandskab, som har lavet fire mål i deres første tre kampe. Værst gik det udover AC Horsens, som Randers smadrede med 3-0. Herefter fulgte et 1-1-resultat mod AGF og et nederlag på 1-0 til de forsvarende mestre FC Midtjylland.

Sidste sæsons kampe mellem Randers og Brøndby bød da også på mange mål. Her spillede holdene to kampe mod hinanden, som endte 2-2 og 5-2 til Brøndby. Vi regner med, at vi får endnu en målrig affære i denne sæson.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i Randers – Brøndby. Hos Onside Betting får man odds 1,62 på dette resultat.