Kamp: Brøndby – AC Horsens

Spilforslag: Brøndby vinder kampen med mindst to mål (Brøndby -1)

Odds: 2,30

Spilstop: 27. september kl. 16:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Brøndby har fået en fremragende start på sæsonen med to sene sejre i de to første kampe. Nu gælder det AC Horsens, som har fået den stik modsatte sæsonstart med to nederlag. Vi siger, at Brøndby kommer til at vinde denne kamp konfortabelt mod et Horsens-hold som endnu ikke har fundet melodien under Jonas Dal.

 

Derfor vinder Brøndby med mindst to mål

Brøndby åbnede sæsonen med en 3-2 sejr på hjemmebane mod FC Nordsjælland. Brøndby var nede i sækken ved pausen, hvor de var bagud med 2-0. Kort efter pausen startede Simon Hedlund Brøndbys comeback. En halv time inde i anden halvleg hamrede Lasse Vigen bolden ind til 2-2. Norske Sigurd Rosted sluttede scorede sejrsmålet dybt inde i kampens overtid.

Det samme kampmønster var gældende ude mod FCK. Her viste man moral ved ikke at lade sig slå ud, da FCks Kamil Wilczek bragte hjemme holdet. Jesper Lindström fik dog udlignet efter en halv times spil. Denne gang var det Mikael Uhre, som dukkede op i overtiden og sikrede Brøndby sejren.

Nu venter Horsens, som har været en ond ånd for Brøndby gennem de sidste par år. De sidste fem kampe mellem holdene er endt med tre sejre til østjyderne, en uafgjort og en Brøndby-serj. Inden denne sæson har Horsens dog gennemgået den store ændring, at Jonas Dal er kommet til i stedet for Bo Henriksen. Det er ikke gået efter planen i de første to kampe, hvor man har tabt med 3-0 og 1-0 til henholdsvis Randers og AaB.

Vi mener, at det topmotiverede Brøndby-hold står med gode kort på hånden for at få bugt med AC Horsens.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Brøndby slår AC Horsens med mindst to mål. Hos Onside Betting får man odds 2,3o på dette væddemål.