Kamp: Tour de France 17. etape

Spilforslag: Adam Yates slutter foran Miguel Ángel López

Odds: 2,37

Spilstop: 16. september kl. 12:15

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

bet365 Følg spilforslaget nu

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Så er det blevet tid til Tourens kongeetape. Her skal feltet bestige den benhårde Col de la Loze. Bjerget er helt nyt i Tour-sammenhæng. Det ændrer dog ikke på det faktum, det ser modbydeligt ud. Især finalen bliver et helvede for rytterne. De sidste 4,5 af den 21,5 kilometer lange stigning går direkte op i himlen med stigningensprocenter på over de 20. Her vil vi naturligvis se favoritterne folde sig ud og angibe hinanden for at avancere i klassementet.

 

Derfor slår Adam Yates Miguel Ángel López

To af de ryttere som skal ud over stepperne i jagten på tid og etapesejren er Adam Yates og colombianske Miguel Ángel López. Yates udtalte ved Tourens start, at han ikke var her for at køre klassement, men så stod han pludselig i trøjen, og nu ligger han på femtepaldsen 18 sekunder fra López og 29 fra podiet.

Yates viste på etapen til Grand Colombier, at han ikke er bange for at angribe. Her blev hans angreb dog kørt ind af Jumbo-Visma-holdet. Han forholdte sig i ro på 17. etape og sparede på kræfterne til de store dage i Alperne Yates har prøvet at køre klassement i Touren. Det var tilbage i 2016, hvor han sluttede på en imponerende fjerdeplads. Det kan blive en fordel for ham, da han ved, hvordan skal bruge sine kræfter i den vigtige sidset uge.

Miguel Ángel López er ikke en mand, der er bange for at brænde et angreb af, hvilket han også viste mod slutningen af 16. etape. Colombianeren kører af og til noget yoyo-kørsel, hvor han angriber og derefter bliver sat. Dette er hans første Tour de France. Han har dog tidligere vist i andre Grand Tours, at man aldrig kan vide sig sikker på, hvor man har ham. Derfor mener vi, at den noget mere stabile Adam Yates har gode muligheder for at slå López på denne etpae.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Adam Yates kommer i mål før Miguel Ángel López på 17. etape af Tour de France. Hos Bet365 får man odds 2,37 på dette væddemål.