Kamp: Tour de France 12. etape

Spilforslag: Greg Van Avermaet slutter foran Julian Alaphilippe

Odds: 2,37

Spilstop: 9. september kl. 11:50

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

bet365 Følg spilforslaget nu

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Tourens 12. etape bliver med stor sandsynlighed en dag for udbrudet. Det er løbets længste etape og et par hårde stigninger i slutfasen gør, at sprinterholdene ikke har interesse i at holde det samlet. Vi er sikre på at en mand som Greg Van Avermaet har sat et stort kryds ud for denne etape, som er perfekt til ham. Vi mener også, at den rutinerede belgier klarer sig bedre en Julian Alaphilippe på etapen.

 

Derfor slutter Van Avermaet foran Alaphilippe

I og med at udbruddet på denne etape har mere end gode chancer for at ende med at køre om sejren, vil der naturligvis være mange, som vil afsted. Den første tredjedel af etapen byder ikke på de store forhindringer, så der kan let gå lang tid, før dagens udbrud er kørt.

I en sådan situation er det selvsagt en fordel at have et hold, hvis mission er, at en placeret i udbruddet. Det har Greg Van Avermaet. Den belgiske klassikerrytter har tålmodigt ventet på de etaper, som passer ham. Denne er perfekt for ham.

De to kategoriserede stigninger, som kommer på de sidste 50 kilometer bliver vigtige i kampen om etape sejren. Hvis Van Avermaet er i så god form, som vi tror, så bør han kunne følge de bedste i udbruddet over disse.

Van Avermaet har desuden allerede vist i dette års Tour, at han stadig kan spurte. På 2. etape vandt han feltets spurt efter den vindende tremandsgruppe, hvorfra Alaphilippe vandt etapen. Det er langt fra sikkert, at Alaphilippe vil gå efter denne etape, da fredagens etape også ligger glimrende til franskmanden.

Skulle Van Avermet og Alaphilippe komme til stregen sammen, tror vi, at Van Avermaet er en tand hurtige på denne afslutning. Den sidste kilometer er stigende men ikke så meget, at det vil give Alaphilippe nogen stor fordel i forhold til Van Avermaet.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Greg Van Avermaet kommer i mål før Julian Alaphilippe på 12. etape af Tour de France. Hos Bet365 får man odds 2,37 på dette væddemål.