Kamp: Tour de France 11. etape

Spilforslag: Caleb Ewan slutter foran Sam Bennett

Odds: 2,00

Spilstop: 9. september kl. 13:25

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

bet365 Følg spilforslaget nu

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Sam Bennett fik skovlen under Caleb Ewan på Tourens 8. etape, men australieren var ikke langt fra. Vi tror, at han får sin hævn allerede på 9. etape, som med stor sandsynlighed bliver endnu en sprinteretape.

 

Derfor slutter Caleb Ewan foran Sam Bennett

Ewan og Bennett har haft to direkte opgør om etapesejre i dette års Tour de France. På 3. etape vist Ewan sin ekstreme topfart og hurtige reflekser, da kom langt bag fra og vandt etapen foran Sam Bennett.

På gårsdagens 10. etape fik Bennett det perfekte leadout af Michael Mørkøv og resten af holdkammeraterne. Mørkøv formåede endda, at slå ud foran Ewan, således at australieren måtte den lange vej udenom danskeren. Ewan endte med at tabe etapen med ganske lille margin til Bennett. Hvis ikke det havde været for Mørkøvs smarte kørsel, er det ikke sikkert, at Bennet havde været i stand til at holde Ewan bag sig.

På 11. etape venter endnu en dag for sprinterne, når der er mål i Politiers. Etapen byder blot på én kateogoriseret i stigning i form af en kategori 4.  Det går let opad mod den sidste kilometer, som dog er helt flad. Det bør dermed være en perfekt dag for Ewan og Bennet. Begge deres hold vil naturligivs gøre alt, hvad de kan for at sikre, at det ender i en massespurt.

Her mener vi, at deres direkte opgør under dette Tour de France har indikeret, at Ewans topfart er en anelse højere end Bennetts. Hvis Ewan får timet sin spurt lidt bedre end i dag, bør han derfor efter vores mening sidde med gode kort på hånden.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Caleb Ewan kommer i mål før Sam Bennett på 11. etape af Tour de France. Hos Bet365 får man odds 2,00 på dette væddemål.