Kamp: Arsenal-Liverpool

Spilforslag: Liverpool vinder kampen

Odds: 1,64

Spilstop: 29. august kl. 17:30

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Traditionen tro bliver Community Shield-kampen sæsonens første i engelsk fodbold. Her mødes sidste sæsons vindere af Premier League og FA Cuppen. I år står kampen derfor mellem mestrene Liverpool og FA Cup-vinderne Arsenal. Når kampen spilles vil der være gået lidt over en måned siden Premier Leauges sidste runde, så det bliver interessant at se, hvor holdene står. Vi regner med, at det bliver Liverpool, som trækker det længste strå på Wembley.

 

Derfor vinder Liverpool

Denne kamp bliver som nævnt en mulighed for at teste formen, inden den nye sæson for alvor skydes igang. Liverpool havde som bekendt en fænomenal sæson sidste år, hvor de hentede hele 99 point og dermed vandt Premeir Leauge med 18 point ned til Manchester City. Nu gælder det om at få en perfekt start på den nye sæson med en sejr i denne kamp.

Som nævnt sluttede sæson først for en måned siden, så Liverpool har som de fleste andre klubber ikke nået at foretage sig det store på transfermarkedet. Deres største køb er den græske forsvarsspiller Konstaninos Tsimikas, som er blevet hentet i Olympiakos for tæt på 100 millioner kroner.

Liverpool har tidligere vundet Community Shield 15 gange. Deres seneste sejr ligger dog helt tilbage i 2006/07. Siden da har man blot været i én finale, hvilket var sidste år, hvor man tabte til Manchester City efter straffesparkskonkurrence. Det nederlag skal revancheres mod Arsneal.

Arsenal har ligesom Liverpool vundet Community Shield 15 gange. Deres seneste sejr kom for tre år siden, da man slog Chelsea på straffespark. Arsenal har hentet tre spillere. To af dem er lejeaftaler, som er blevet gjort permanente – Pablo Marí og Cédric Soares. Den tredje er Willian, som er kommet fra Chelsea på en fri transfer.

Ingen af holdene har spillet i Europa siden sæsonens afslutning, så deres form bør være nogenlunde sammenlignelig. Hvis det er tilfældet bør Liverpool være i stand til at sikre sig deres første Community Shield i 14 år.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Liverpool vinder kampen mod Arsenal. Hos Onside Betting får man odds 1,64 på dette resultat.