Mr Green tilbyder deres nye danske kunder odds boost til odds 10,00, når PSG og Bayern München mødes i Champions League-finalen. Her skal man blot vælge, hvilket hold, der vinder kampen, hvis man rammer tigtigt modtager man odds 10,00. Det normale odds på PSG er 3,15, mens der på Bayern er odds 2,07. Der er altså tale om, at man kan få næsten fire gange så højt odds på Bayern, som det normale odds.

Hvis man vinder, vil ens gevinst desuden ikke være underlagt krav om gennemspil. Det vil med andre ord sige, at man råder over denne med det samme.

 

Mr Green Få dit oddsboost på finalen her

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Sådan får du boostede odds på vinderen af PSG-Bayern München

  1. Gå til Mr Green og opret konto
  2. Gå til “Mr Green Specials” og spil op til 50 kroner på dit foretrukne hold
  3. Du får odds 10 på begge hold
  4. Hvis dit spil går hjem, udløser det hele odds 10 uanset, hvem du har spillet på
  5. Din gevinst udbetales uden omsætningskrav
  6. Du skal spille inden kampstart klokken 21.00

 

Odds.dk anbefaler et spil på Bayern München

Du vælger naturligvis selv, hvilket af de to hold du vil spille på, men hvis du er neutral og ikke har følelser for et af holdene, er der en mulighed, der er smartere end en anden. I og med begge hold udløser odds 10, er det matematisk smarteste naturligvis at spille på favoritten. Dermed får du nemlig den største værdi på dit spil. I dette tilfælde er Bayern München pæn favorit til odds 2,10, imens der er odds 3,25 på PSG.

Det er bestemt heller ikke uden grund, at Bayern er blevet gjort til favoritter. De er ubesejret i deres seneste 29 kampe i alle turneringer, hvoraf de har vundet hele 28 gange.

I Champions League har de vundet samtlige kampe, og siden genstarten af turneringen, har de også været overbevisende. I kvartfinalen tog de den berømte 8-2-sejr over Barcelona, og i semifinalen var de aldrig i problemer imod Lyon.

Anderledes ser det ud hos PSG. Franskmændende var i  problemer imod Dortmund i ottendedelsfinalen, og i kvartfinalen var de få minutter fra en fiasko imod Atalanta. De var ganske vidst velspillende imod Leipzig i semifinalen, hvor de gjorde kort proces, men alt for meget afhænger af Neymar.

Det hører derudover med til historien, at Kylian Mbappé har været skadet og ikke er i kampform. Den unge franskmand fik 86 minutter imod Leipzig, men han så rigtig træt ud til sidst.

Bayern München har også sine stjerner, blandt andet Lewandowski, der har scoret 15 mål i årets ni Champions League-kampe, men det er et stærkere kollektiv. Bayern har masser af offensive esser, der kan afgøre kampen, og PSG kan dermed ikke tillade sig udelukkende at fokusere på én eller to spillere.

 

Mr Greens kampagne til CL finalen 2020

 

Regler og vilkår for odds boost

Denne kampagne er udelukkende for bookmakeren Mr Greens nye danske spillere. Det vil kun være muligt at tage del i kampagnen med det første spil foretager fra ens nye spilkonto hos Mr Green. Dette skal være spillet på vinderen af kampen mellem PSG og Bayern München. Her skal være tale om Champions League-finalen, som spilles søndag den 23. august klokken 21.00.

Man skal være opmærksom på, at det udelukkende er muligt at deltage med væddemål, som erforetaget før kampen. Det maksimalt mulige indskud lyder på 50 kroner på sejr til et af de to hold. Vinder man på dette væddemål, vil en gevinst blive boostet til 10,00. Denne gevinst vil blive udbetalt i form af kontater og uden krav om gennemspil.

Det er kun muligt at tage imod ét af de tilbud, som Mr Green har i udbud til deres nye kunder. Man skal desuden være opmærksom på, at det ikke vil være muligt at benytte cash-out-funktionen i forbindelse med dette tilbud. Hvis man gør dette, vil det pågældende væddemål ikke længere være kvalificeret til at tage del i denne kampagne fra Mr Green.

Dette tilbud kan benyttes indtil det har nået sit maksimale antal deltagere. I tilfælde af at dette skulle ske, kan Mr Green til enhver tid trække kampagnen tilbage. Dette tilbud vil kun kunne benytte én gang pr. person, hustand, e-mailadresse, kreditkortnummer og IP-adresse. Det er vigtigt, at man er opmærksom på, at der ikke kan foretages indbetalinger via Neteller eller Skrill (Moneybookers) i forbindelse med denne kampagne.

Skulle Mr Green have mistanke om, at deres tilbud udnyttes, vil det pågældende væddemål ikke længere være kvalificeret. Et eksempel på dette kan være ved spil på begge udfald. Hvis Mr Green får mistanke om snyd, har de til enhver tid ret til at suspendere eller udelukke den pågældende spiller samt suspendere dennes konto.

 

Mr Green Få dit oddsboost på finalen her

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

 

Mr Greens officielle logo på gennemsigtig baggrund