Så skal sidste Champions Leauge-finalist findes. Slaget kommer til at stå mellem favoritdræberne Lyon og den tyske storklub Bayern München. Bayern er det eneste af de tilbageværende hold, som har vundet turneringen, og det er de ikke overraskende storfavoritter til at gøre igen. Lyon har vist, at man ikke må undervurdere dem, men nu kommer de på deres hidtil hårdeste prøve.

Bayern er som nævnt enormt store favoritter og giver odds 1,23 som vinder af kampen. Tror man, at det vil lykkes Lyon at få uafgjort mod de tyske mestre, er der odds 6,75. Hvis man går skridtet videre og spiller på, at Lyon leverer en stor overraskelse, kan man få odds 12,50 på sejr til franskmændene. Vi anbefaler, at man spiller på kampen hos Unibet, da man her finder nogle af de bedste odds kombineret med flere favorable tilbud og kampagner. Unibet har eksempelvis en kampagne, hvor man kan få sig et free bet på 100 kroner til Europa League eller Champions Leauge. For at modtage dette skal man spille 100 kroner på en af turneringernes kampe.

 

 

Unibet Få 1oo kroners free bet på Champions League hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Optakt Lyon-Bayern München

Kan Lyon gøre det igen?

Der er ingen, som kan påstå, at Lyon har haft nogen let vej mod semifinalerne. I gruppespillet mødte man Zenit, Benfica og RB Leipzig. Her klarede Lyon sig videre med en andenplads – ét point foran Benfica og Zenit. I ottendedelsfinalen stod den på de italienske mestre Juventus.

Her vandt Lyon første kamp i Frankrig med 1-0. Herefter var der reutropgøret, hvor de slap afsted med et 2-1 nederlag. Her var det Memphis Depay, som scorede på straffe efter 12 minutter. Kort før pausen udlignede Cristiano Ronaldo via endnu en scoring på straffespark. Ronaldo socrede til 2-1. Det var dog stadig nok til at sikre, at Lyon gik videre på reglen om udebanemål.

I kvartfianlen stod den så på Manchester City, som var favoritter til at vinde turneringen. Det lod Lyon sig dog ikke imponere af, og franskmændene kom foran med 1-0 ved Maxwel Cornet efter 24 minutters spil. Lyon lod sig heller ikke slå ud, da Kevin de Bruyne udlignede midtvejs inde i anden halvleg. Herefter scorede Moussa Dembéle nemlig to mål, som sikrede en imponerende 3-1-sejr.

Lyon har en gang tidligere været i Champions League tilbage i 2010. Dengang hed modstanderen også Bayern München. Første kamp i München endte 1-0 til hjemmeholdet på mål af Arjen Robben. Mange husker måske, at Franck Ribéry modtog et rødt kort og dermed var ude af resten af turneringen. Det forhindrede dog ikke Bayern i at vinde returkampen med 3-0 på et hattrick af Ivica Olic.

Denne gang skal det som bekendt afgøres over én kamp, hvilket må ventes at være til Lyons fordel.

 

Fortsætter Bayern-maskinen?

Bayern München har været skræmmende siden deres seneste nederlag, som man skal helt tilbage til den 7. december for at finde. Siden da har tyskerne vundet 27 af de efterfølgende 28 kampe. I Champions League-gruppespillet blev der gjort rent bord med sejre mod Tottenham, Olympiakos og Røde Stjerne. Herefter stod den på to ottendedelsfinaler mod Chelsea.

Her havde Bayern heller ikke de store problemer med at spille sig videre. Det var reelt set slut efter første kamp i London, hvor Bayern vandt med 3-0 efter to scoringer af Serge Gnabry, mens Lewandowski også scorede et enkeltmål. Returkampen vandt Bayern med 4-1 på to to mål af Lewandowski, mens Ivan Perisic ig Corentin Tolisso scorede en hver.

Kvartfianlen bød på en svær modstander i form af Barcelona. Bayern var favoritter før kampen, men få havde regnet med, at de ville smadre Barca. Ved pausen stod der 4-1 til Bayern. Det blev ikke bedre for Barca i anden halvleg, som Bayern vandt med samme cifre, hvilket resulterede i en 8-2-sejr til sydtyskerne. I den kamp scorede Lewandowski sit 14. mål i turneringen. Benjamin Pavard missede kampen mod Barcelona på grund af en skade. Der er dog mulighed for, at han kan spille mod Lyon.

Bayern München har tidligere vundet Europa Cuppen for Mesterhold/Champions Leauge fem gange. Deres seneste triumf kom i 2013. Her blev finalen en tysk affære, da Bayern mødte Borussia Dortmund. Da kampen nærmede sig sin afslutning stod der 1-1, efter at Mario Mandzukic og Ilkay Gündogan havde scoret for henholdsvis Bayern og Dortmund. Kort før tid fik Ribéry dog spillet Robben helt fri foran mål, og hollænderen fik scoret sejrs målet til 2-1. Nu skal Bayern forsøge at vinde turneringen for sjette gang.

 

Spilforslag til Lyon – Bayern München

Bayern München viste mod Manchester City, at deres offensiv er i storform. Det er naturligvis heller ikke første gang i dette års Champions League, at det har været tilfældet. Det har også været involverede i kampe som endte 7-2, 6-0 og 4-1. Det er ikke noget tilfælde, at Bayern har to mand i top tre på topscorerlisten i Lewandowski og Gnabry. Lyon har også en målfarlig herre i Memphis Depay, som har tegnet sig for seks scoringer i dette års Champions Leauge.

Derfor mener vi, at der bør være gode chancer for at, vi får endnu en målfest med Bayern i hovedrollen. Det får os til at pege på over 3,5 mål til odds 3,5 hos Unibet, som værende et godt odds. Fire mål var som bekendt, hvad der blev scoret i hver halvleg af Bayerns seneste kamp mod Barcelona, så det bør bestemt kunne lade sig gøre.

 

 

Unibet Få 1oo kroners free bet på Europa League hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+