Kamp: Lyon-Bayern München

Spilforslag: Bayern München (-1)

Odds: 1,55

Spilstop: 19. august kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Både Lyon og Bayern München imponerede i deres semifinaler. Lyon overraskede med en sejr mod Manchester City, mens Bayern smadrede Barcelona. Nu er Lyon igen underdogs i denne semifinale. Vi regner da også med, at Bayern München lever op til deres store favoritværdighed og kommer til at tage en sikker sejr.

 

Derfor vinder Bayern München med mindst to mål

Lyon har været den helt store positive overraskelse i Champions Leagues knouckout kampe. I ottendedelsfinalerne slog man de italienske mestre Juventus ud på målscore. Frøste kamp i Frankrig endte med en 1-0-sejr til Lyon, mens 2-1 til Juventus i returopgøret var nok til at sende franskmændene videre.

Lyon var endnu større underdogs i semifinalerne, hvor de mødte Manchester City. Champions Leauge har gennem hele sæsonen været Citys helt store mål, så det var noget af en overraskelse, da Lyon endte med at vinde kampen med 3-1. Det viser, at man for alt i verden ikke må undervurdere Lyon.

Nu kommer de dog på deres hidtil hårdeste opgave mod Bayern München, som ikke har tabt siden den 7. december. Bayern har tilmed vundet 27 af deres senste 28 kampe. Det er selv sagt en frygtindgydende statistik. Senest var Bayern nådesløse, da Barcelona blev slået med 8-2.

Bayern har naturligvis den polske målmaskine Robert Lewandowski, som er oppe hele 14 mål i dette års Champions League. Han er dermed tre mål fra at tangere Ronaldos rekord fra 2013/14, hvor portugiseren ramte plet hele 17 gange. Levandowski scorede dog blot ét af de otte mål mod Barca, hvilket viser, at der også er godt med mål i støvlerne hos resten af holdet.

VI regner med, at Bayern München trods alt bliver for stor en mundfuld for Lyon, og at semifianlerne bliver endestationen for franskmændene.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Bayern München vinder kampen mod Lyon med mindst to mål. Hos Onside Betting får man odds 1,55 på dette resultat.