Kamp: Inter-Shakhtar Donetsk

Spilforslag: Inter vinder kamp

Odds: 1,74

Spilstop: 17. august kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Et møde mellem to tidligere vinder af turneringen. Inter vandt den tre gange i 90’erne, da den gik under navnet UEFA Cuppen, mens Shakhtar Donetsk vandt i 2009. Nu skal de så dyste om en plads i dennes sæsons finale. Her er Inter ikke overraskende favoritter til trods for, at Shakhtar Donetsk har imponeret. Vi regner da også med, at Inter kan leve op til favoritværdigheden mod ukrainerne.

 

Derfor vinder Inter kampen

I deres kvartfinale var Inter ude i en tæt kamp mod Bayer Leverkusen. Tyskerne havde 63 procents boldbesiddelse, men det var Inter, som kom frem til de største chancer. Italienerne scorede efter et kvarters spil, da bolden landede for fødderne af Nicolò Barella, som flot sparkede den i kassen. Midtvejs i første halvleg fik Lukaku kæmpet sig til en scoring til trods for, at der blev holdt godt fast i ham. Få minutter senere fik Kai Havertz reduceret, men det blev ved de 2-1.

Shakhtar var imponerende mod Basel, som blev slået noget så eftertrykkeligt med 4-1. Det lykkedes først schweizerne at få reduceret i overtiden, så der var aldrig tvivl om udfaldet. Det bliver dog interesant at se dem mod Inter, som sluttede på andenpladsen i Serie A. I Champions Leauge blev Shakhtar sat på plads i deres anden kamp mod Atalanta, som sluttede 3-0 til italienerne.

Især Lukaku ser ud til at have ramt formen hos milaneserne. Den store belgier har scoret fire mål på fire kampe i Europa League – et i hver. Derfor må han ventes at blive noget af en mundfuld for det ukrainske forsvar. Shakhtar får det desuden svært mod Inters defensiv. Italienerne har blot lukket to mål ind i deres fire Europa League-kampe. Vi har som nævnt også tiltro til. at det bliver Inter, som kan indløse billetten til finalen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Inter vinder kampen mod Shakhtar Donetsk. Hos Onside Betting får man odds 1,74 på dette resultat.