Nye kunder hos MR Green kan få stærkt boostede odds på, at FC København slår Manchester United ud af Europa Leagues kvartfinaler. Københavnerne imponerede stor i deres seneste kamp mod Istanbul Basaksehir. Nu skal de forsøge at skabe endnu en overraskelse mod United. Det oprindelige odds på sejr til FCK var odds 11,00, men som ny kunde hos Mr Green kan man altså få hele 30 gange pengene igen. Man kan glæde sig over, at en eventuel gevinst vil blive udbetalt kontant og uden krav om gennemspil. Dermed kan råder man atlså over sig gevinst med det samme. Kampen spilles mandag den 10. august klokken 21.00.

 

 

Mr Green campaign for United-FCK

 

 

Sådan får du boostede odds på sejr til FCK

  1. Du skal være nyoprettet dansk spiller hos Mr Green.
  2. Du skal bruge dit første spil på, at FCK slår Manchester United.
  3. Dit væddemål skal være placeret inden den 5. august klokken 18.55.
  4. Du kan maksimum spille 50 kroner i forbindelse med denne kampagne.
  5. Modtag boostet odds til 10,00.
  6. Du vil få din gevinst udbetalt kontant og uden omsætningskrav.

 

 

Mr Green Få odds boost på FCK hos Mr Green

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

 

Derfor vinder FCK kampen

Det er naturligvis ingen hemmelighed, at FCK er underdogs mod Manchester United. Det dog ingen ny position for dem i denne sæsons Europa League. De har også undertippede i returkampene mod Celtic og Istanbul Basaksehir. Her formåede københavner dog begge gange at hente imponerende sejre. Senest slog man som bekendt Istanbul Basaksehir med hele 3-0 i Parken. Her var det Rasmus Falk og to gange Jonas Wind, som afgjorde kampen til FCKs fordel.

Det unægteligt en fordel for FCK, at de kun skal ud i én kamp mod United. Denne ene kamp spilles i Gelsenkirchen i Tyskland. FC Københavns store force i Europa League har været forsvaret. De har endnu tilgode at lukke mere end et mål ind i deres kampe, hvilket er imponerende. I de kampe, hvor de har haft ryggen mod muren, har de også vist, at de selv formår at score målene. Hvis det skulle lykkes dem at komme foran mod United, kan det med andre ord blive svært for United.

Der er naturligvis også den detalje, at United allerede har kvalificeret til sig til næste års Champions League via deres flotte slutspurt i Premier Leauge. De spiller naturligvis stadig for at sikre sig et trofæ, men der er ikke helt så meget på spil længere for englænderne. Det er altså ikke umuligt for FCK at hente en sejr mod et United, for hvem de store mål ligger i næste sæson.

 

 

Mr Green Få odds boost på FCK hos Mr Green

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

 

Regler og vilkår

Denne kampagne er udelukkende for nye danske spillere hos Mr Green. Man skal desuden være opmærksom på, at tilbuddet udelukkende er for kunder, som deltager med deres første spil fra deres nye konto. Med dette skal man spillet på sejr til FCK i Europa League-kvartfinalen mod Manchester United. Der skal være tale om kampen som spilles mandag den 10. august i Gelsenkirchen klokken 21.00.

Ens kavlificerende væddemål skal være foretaget før kampen for at kunne deltage i kampagnen. Man skal desuden være opmærksom på, at det maksimalt er muligt at spille 50 kroner på sejr til FCK i forbindelse med kampagnen. I tilfælde af, at man vinder, vil oddset på ens kupon blive boostet til 30,00. Denne gevinst vil blive udbetalt i kontant, og der vil ikke være noget krav om gennemspil forbundet med tilbuddet.

Man skal være opmærksom på, at man som ny kunde hos Mr Green kun kan tage imod ét af deres tilbud til nye kunder, som er i udbud. Det vil desuden ikke være muligt at gøre brug af cash-out funktionen i forbindelse med dette tilbud. I tilfælde af at man gør dette, vil ens væddemål ikke længer være kvalificeret til at modtage odds boost.

Denne kampagne kan benyttes, ind til den har nået sit maksimale antal deltagere. Hvis dette sker, har Mr Green til enhver tid ret til at trække deres kampagne tilbage. Man kan kun benytte kampagnen én gang pr. person, hustand, e-mailadresse, kreditkortnummer og IP-adresse. Det vil desuden ikke være muligt at foretage indbetalinger via Neteller eller Skrill (Moneybookers) i forbindelse med denne kampagne.

I tilfælde hvor Mr Green skulle have mistanke om, at deres tilbud bliver udnyttet, vil dette væddemål ikke længere være kvalificeret. Det kan eksempelvis forekomme ved spil på begge udfald. Hvis Mr Green får mistanke om snyd, har de til enhver tid ret til at suspendere ellere udelukke den pågældende spiller fra kampagnen eller helt suspendere dennes konto.

 

 

Mr Greens officielle logo på gennemsigtig baggrund