Mr Green tilbyder deres nye danske kunder stærkt boostede odds på Europa League ottendedelsfinalen mellem FC København og Istanbul Basaksehir. Tyrkerne vandt første kamp med 1-0, så FCK skal bruge en sejr hjemme i Parken for at gå videre. Det oprindelige odds på sejr til FCK er 2,65, men med Mr Greens kampagne kan nye spille modtage hele odds 10,00 på sejr til københavnerne. Denne gevinst vil endda blive udbetalt kontant og helt uden kravk om omsætning. Det vil med andre ord sige, at råder over sin gevinst med det samme. Kampen spilles onsdag den 5. august klokken 18.55.

 

 

Mr Green-kampagne for FCK-Istanbul Basaksehir

 

 

Sådan får du boostede odds på sejr til FCK

  1. Du skal være nyoprettet dansk spiller hos Mr Green.
  2. Du skal bruge dit første spil på, at FCK slår Istanbul Basaksehir.
  3. Dit væddemål skal være placeret inden den 5. august klokken 18.55.
  4. Du kan maksimum spille 50 kroner i forbindelse med denne kampagne.
  5. Modtag boostet odds til 10,00.
  6. Du vil få din gevinst udbetalt kontant og uden omsætningskrav.

 

 

Mr Green Få odds boost på FCK-sejr hos Mr Green

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

 

Derfor vinder FCK kampen

Istanbul Basaksehir vandt som nævnt første kamp i Tyrkiet med 1-0. Det betyder, at de med stor sandsynlighed kommer til Parken med det primære formål at holde deres københavnske modstandere fra at score. Skulle det dog lykkes FCK at komme foran vil det pludselig bringe Istanbul i en situation, hvor de skal mere frem på banen for at forsøge at afgøre kampen med et udebanemål. Det vil naturligvis alt andet lige give mere plads til FCK,

FCK kommer ind til kampen med en god position selvtillid efter sejre over AaB og FC Nordsjælland i Superligaen, som endte med at sikre sølvmedaljerne og en plads i næste års Europa League. FCK kommer naturligvis til at savne Dame N’Doye, som har forladt klubben, men med offensive spillere som Jonas Wind og Mohammed Daramy har de stadig gode kort at spille.

Det er vigtigt at huske på, at FCK faktisk var godt med i første kamp. Her skulle der som bekendt et straffespark i kampens overtid til, før det lykkedes hjemmeholdet at få bragt sig foran. Københavnerne har også tidligere i turneringen vist, at de er gode i modvind. Det gjorde de, da de ude slog den skotske storklub Celtic med 3-1. Derfor er det bestemt ikke utænkeligt, at FCK kan vinde kampen og forhåbentlig spille sig videre.

 

 

Mr Green Få odds boost på FCK-sejr hos Mr Green

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

 

Regler og vilkår

Man skal være opmærksom på, at dette tilbud udelukkende kan benyttes af nye danske kunder hos Mr Green. Det vil desuden udelukkende være muligt at deltage med det første spil, som man foretager fra sin nye spilkonto. Dette skal være foretaget på Europa League returkampen mellem FC København og Istanbul Basaksehir. Der skal være tale om kampen, som spilles i Parken onsdag den 5. august klokken 18.55.

Det er udelukkende væddemål, som er foretaget før kampen, som vil være kvalificerede til at tage del i kampagnen. Man kan maksimalt spille 50 kroner på sejr til FCK med dette tilbud. I tilfælde af at man vinder, vil oddset på ens kupon blive boostet til 10,00. Man vil da få denne gevinst udbetalt i kontanter. Der er desuden ikke noget krav om gennemspil i forbindelse med dette tilbud.

Som ny kunde hos Mr Green har man kun mulighed for at tage et af deres tilbud til nye kunder, som er i udbud. Man skal desuden være opmærksom på, at det ikke er muligt at benytte cash-out-funktionen i forbindelse med denne kampagne. Skulle man vælge at gøre dette vil væddemålet ikke længere være kvalificeret til at tage del i kampagnen og man vil ikke få sit odds boost.

Det vil være muligt at gøre brud af denne kampagne, indtil den har nået sit maksimale antal deltagere. I tilfælde af at det skulle ske, kan Mr Green til enhver tid trække kampagnen tilbage. Det er kun muligt at benytte kampagnen én gang pr. person, hustand, e-mailadresse, kreditkortnummer og IP-adresse. Man skal ydermere være opmærksom på, at det ikke er muligt at foretage indbetalinger via Neteller eller Skrill (Moneybookers) i forbindelse med dette tilbud.

I tilfælde hvor Mr Green skulle have mistanke om, at deres tilbud bliver udnyttet, vil dette væddemål ikke længere være kvalificeret. Det kan eksempelvis forekomme ved spil på begge udfald. Hvis Mr Green får mistanke om snyd, har de til enhver tid ret til at suspendere ellere udelukke den pågældende spiller fra kampagnen eller helt suspendere dennes konto.

 

Mr Greens officielle logo på gennemsigtig baggrund