Kamp: AGF-OB

Spilforslag: OB-sejr eller uafgjort (OB +1)

Odds: 2,05

Spilstop: 29. juli kl. 20:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

OB sikrede sig en plads i denne afgørende play-off-kamp, da de over to kampe slog Horsens. Nu skal fynboerne møde bronzevinderen AGF i en duel om en plads i Europa League. Sæsonens første opgør mellem holdene endte med snævre sejr til AGF. Vi tror dog, at odenseanerne undgår endnu et nederlag i denne kamp.

 

Derfor taber OB ikke kampen

OB fik en katastrofal start på slutspillet med et 6-0-nederlag til Silkeborg. Efterfølgende fik de dog rejst sig med syv point fra fire kampe mod Lyngby og SønderjyskE. Det sikrede dem sejren i gruppen og to kampe mod Randers i play-off. Her blev det til en samlet sejr på 3-2.

Herefter vandt fynboerne deres hjemmekamp mod Horsens med 3-1. Her var de banens suverænt bedste hold og burde have vundet med langt flere mål. Issam Jebali havde eksempelvis en kandidat til årets afbrænder. Returkampen i Horsens sluttede 1-1 og var altså mere jævnbyderig. Også her var OB dog bedst, og de var derfor fortjente vindere af nedrykningsspillet.

AGF har allerede haft en fremragende sæson og sikret sig medaljer for første gang siden 1997, hvor man ligeledes blev nummer tre. Nu er det dog vigtigt, at aarhusianerne får sat sig op til denne vigtige kamp om Europa League-billetten. Det har nemlig haltet lidt for AGF på det seneste. I de seneste to kampe er det blevet til uafgjort med FC Nordsjælland samt et 1-0-nederlag til Brøndby.

Begge gande havde AGFs modstandere intet at spille for. Havde man vundet de kampe var AGF løbet med sølvet og en plads i kvalifikationen til Europa League. Inden de kampe havde AGF ellers netop vundet over de senere sølvvindere FCK, så det har naturligvis været en stor skuffelse for dem. OB kommer derimod med en god portion selvtillid efter deres succes i play-off-spillet. Fynboerne har mødt AGF to gange i ligaen og en i pokalen. Alle tre kampe er endt med sejr til AGF på et mål. Vi tror dog, at der er kommet til tilpas meget gang i OB til, at de kan forbedre de resultater.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: OB taber ikke kampen mod AGF (OB +1). Hos Onside Betting får man odds 2,05 på dette resultat.