Kamp: AaB – FC København
Spilforslag: X
Odds: Onsidebetting
Odds: 3,65

 

Bookmaker is inactive

 

Der er lagt op til et interessant opgør, når AaB i aften klokken 20.00 tager imod FC København. Gæsterne mistede andenpladsen i weekenden, hvor de tabte med 4-2 til AGF på hjemmebane, og i aften skal de så tage revanche. Aarhusianerne satte nemlig point til imod FC Nordsjælland i går, og FCK kan dermed tilbageerobre andenpladsen med en sejr. Det er en chance, FCK ikke må lade gå til spilde, men deres form er forfærdelig for tiden.

Det er bestemt ingen hemmelighed, at FCK er skidt kørende. Siden slutspillet startede, er det blot blevet til én sejr og tre uafgjorte. Derudover har de tabt fem gange, og dermed har de formøblet deres forspring ned til AGF.

Problemerne i hovedstadsklubben er mange. Skader er den åbenlyse undskyldning, men det er også tydeligt, at profilerne ikke lever op til deres niveau. Flere af Ståle Solbakkens dyrtkøbte udlændinge har skuffet fælt, og så mangler de hvidklædte en angriber i topklasse.

Dame N’Doye er en rigtig farlig herre, hvilket hans otte mål i 13 kampe også beviser, men senegaleseren er efterhånden blevet 35 år, og hans form er ikke, hvad den har været.

Formstærke aalborggensere

Normalt ville en kamp som denne være en næsten sikker sejr til gæsterne. FCK har simpelthen bare markant mere at spille for, og det burde være tydeligt. Sådan bliver det dog næppe. Selvom AaB højst kan nå op på en fjerdeplads, og ikke kan få hverken medaljer eller europæisk kvalifikation, er de i god form.

AaB er faktisk ubesejrede i deres seneste fem Superliga-kampe, hvor det undervejs er blevet til imponerende udesejre over både AGF og Brøndby. I løbet af disse kampe har AaB blot lukket ét mål ind, og defensiven er virkelig bundsolid.

AaB derfor bør snildt kunne lukke ned for en formsvag FCK-offensiv. Vi forudsiger derfor, at det bliver en tæt kamp, og går med det flotte odds 3,65 hos Onsidebetting på uafgjort.

 

Bookmaker is inactive

 

Onside Betting logo