Kamp: Aston Villa-Arsenal

Spilforslag: Arsenal vinder kampen

Odds: 2,00

Spilstop: 21. juli kl. 21:15

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Aston Villa skal på jagt efter tre point mod Arsenal, hvis de skal holde håbet om overlevelse i live. Det bliver dog en svær opgave mod et Arsenal-mandskab, som har leveret et par gode resultater siden Premier League vendte tilbage. Villa har haft store problemer med at lave mål, og det tror vi bliver deres undergang mod Arsenal.

 

Derfor vinder Arsenal

Arsenals seks seneste Premier League-kampe har resulteret i fire sejre, en uafgjort og et nederlag. Det er værd at bemærke, at de har haft en ganske hårdt program og slået hold som Wolverhampton og Liverpool. Især Alexandre Lacazette har vist sig at være i god form. Franskmanden har lavet to mål og en assist i sine seneste to Premier League-kampe. Nu venter kampe mod Aston Villa og Norwich, som ikke ligefrem er frygtindgydende modstandere.

Aston Villa brød en ti kampe lang sejrstørke mod Crystal Palace, da man vandt med 2-0. Det skal dog nævnes, at Palace intet havde at spille for, hvilket tydeligt kunne ses på spillet. Villas helt store problem i foråret har været at lave mål. Siden Premier League vendte tilbage har de blot lavet fire mål på syv kampe. Tre af disse kom efter dødbolde, hvilket viser, hvor skidt det står til i offensiven. Villas angribere Keinan Davis og Ally Samatta har til sammen scoret ét Premier League-mål, siden Samattas debut den 1. februar.

Sæsons første møde var en af denne sæsons mest dramatiske kampe. Villa kom foran efter 20 minutter på mål af John McGinn. Inden pausen modtog Maitland-Niles sit andet gule kort. Efter en times spil fik Arsenals Pepe udlignet på straffespark, men få minutter senere bragte Wesley Villa på 2-1. Mål af Callum Chambers og Pierre-Emerick Aubameyang sikrede og en Arsenal-sejr. Villa var dog ikke tilfredse, da de mente, at de skulle have haft straffespark, da Sokratis tog bolden med armen.

Helt så dramatisk bliver det næppe igen. Vi tror da også, at Arsenal får kørt en relativt overbevisende sejr hjem mod Villa, der som nævnt har store problemer i offensiven.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Arsenal vinder kampen mod Aston Villa. Hos Onside Betting får man odds 2,00 på dette resultat.