Kamp: FCK-AGF

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,71

Spilstop: 19. juli kl. 20.00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Der er lagt op til en direkte kamp om sølvmedaljerne og den Europa League-palds, som følger med disse, når AGF gæster FCK. Københavnerne er mildt sagt skidt kørende, mens AGF var flyvende i deres sidste kamp mod FC Midtjylland. Vi tror dog, at det blive en relativt tæt kamp, hvor begge hold får scoret.

 

Derfor scorer begge hold

Blot to point adskiller holdene inden dette møde. AGF er ikke sluttet på andenpladsen siden 1996, så det vil naturligvis være stort for dem at få sølvet. For FCK handler det mest af alt om den plads i Europa League, som følger med andenpladsen samt at slippe for at skulle spille play-off. Slutspillets første opgør mellem holdene endte med end en 1-0-sejr til AGF. I sæsonens øvrige opgør vandt FCK begge disse med 2-1. Der har med andre ord været tale om et par tætte opgør mellem disse hold.

I AGF seneste kamp i mesterskabsspillet bankede man de nykårede danske mestre FC Midtjylland med hele 3-0 i Aarhus. Her var AGFs helt store målkonge Patrick Mortensen på pletten med to mål. Mortensen har lavet 16 mål i denne sæson og er nu blot ét efter Kamil Wilczek, som skiftede til tyrkisk fodbold i vinterpausen. Med tre kampe i Mortensen gode chance for at hente polakken. I selve mesterskabsspillet er det blevet til tre mål på syv kampe for Mortensen, som altså viste mod FC Midtjylland, at gassen bestemt ikke er ved at gå af ballonen.

FCK har ikke vundet deres seneste fem ligakampe i streg. De har dog formået at få scoret i tre af disse og er stadig blandt de mest scorende hold i ligaen. I slutspillet er det først og fremmest Mohammed Daramy, som har vist, at han ved, hvor målet står. Den danske kantspiller har scoret tre mål for FCK i mesterskabsspillet og dermed vist, at hans form er, hvor den skal være. Vi regner med, at han og resten af FCK-holdet får bolden i kassen mod AGF, men at aarhusianerne gør det samme.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Både FCK og AGF scorer i kampen. Hos Onside Betting får man odds 1,71 på dette resultat.

Få odds boost til odds 5,00 på at AGF tager sølvet hos Onside Betting.