Kanye West har længe bebudet, at han agtede at stille op til præsident. Nu tyder meget på, at rapperen endelig har tænkt sig at gøre alvor af disse trusler. Han har nemlig via sin Twitter profil nu direkte sagt, at han agter at stille op mod Donald Trump og Joe Biden. Det har naturligvis fået oddset på West som præsident til at falde drastisk. Unibet er en af de bookmakere, som har de bedste odds på Kanye som præsident. Hos Unibet er han faktisk sammen med Hillary Clinton den største favorit efter Trump og Biden.

 

Odds på USAs præsidentvalg

 

 

Sådan oddser du på Kanye som præsiden

  1. Man skal være bruger hos Unibet.
  2. Find spillet på det amerikanske præsidentvalg her.
  3. Vælg Kanye West.

 

Det er som nævnt ikke første gang, at Kanye West leger med tanken om at stille op til præsident. Der er dog første gang, at den 43-årige offielt har bekræftet, at han stiller op. West var faktisk ude så tidligt som september 2015 og sige, at han ville stille op i 2020, men han ænderede senere dette til 2024, da Trump blev valgt ind.

Kanye West har haft et overvejende godt forhold til Donald Trump under dennes regeringsperiode. West har endda mødtes med Trump i Det Ovale Kontor. Her diskuterede de to en række politiske emner. West har siden hen støttet Trump og har flere gange båret den karakteristiske “Make America Great Again” hat.

Umiddelbart lander West da også på den republikanske side af det politiske spektrum i USA. Han har blandt andet gennem de sidste par år givet udtryk for, at han er imod abort og fot retten til at bære våben. Han har dog også tidligere gjort ting, som er mere i den demokratiske boldgade. Eksempelvis har han gjort meget for sorte amerikanere i fængsel.

 

Kanyes vision for 2020

Da West på USAs uafhængighedsdag den 4. juli offtenliggjorde sit kandiatur var hans besked skam også, at han ville samle et yderst splittet USA. “Vi må indfri Amerikas potentiale ved at stole på gud, forene vores visioner og bygge vores fremtid. Jeg stiller op til præsidet af USA,” skriver West i tweetet, som kan ses nedenfor.

 

 

Wests kampagneslogan er 2020 Vision. At have 20/20 vision betyder, at man ser perfekt. Desuden er det naturligvis også en reference til, at Kanye West har store ambitioner på USAs vegne. Hans kone Kim Kardashian West har naturligvis allerede erklæret, at hun støtter kampagnen. Wests ven Elon Musk er en anden, som lader til at støtte fortagenet. Måske kunne Tesla direktøren være et bud på vicepræsident?

 

 

Unibet Odds på Kanye hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Derfor kan Kanye vinder

USA er som nævnt mere splittet end nogensinde før. På den ene side har man demokraterne, som støtter Joe Biden. På den anden side står republikanerne samlet om den nuværende præsident Donald Trump. Kanye West er som nævnt en mand, som overvejende republikaner, men som også har flere politikker, som er mere til den demoktratiske side. Det stemmer naturligvis godt over ens med hans vision om at samle USA.

Mange amerikanere er hverken imponerede over Trump eller Biden. Det er her, at Kanye kommer på banen. Det er set før, at en uafhængig kandidat har haft succes ved valget, så West kan ikke helt afskrives. I 1992 modtog milliardæren Ross Perot næsten en femtedel af stemmerne, da han stillede op mod George H. W. Bush og Bill Clinton. Det kunne være blevet til endnu flere stemmer for Perot, hvis ikke han var midlertidigt droppet ud af valgkampen juli måned.

Kanye West har den vigtigste ting, som der skal til for at være en god uafhængig kandidat – penge. Det kræver en forme at køre en succesfuld kampagne, og det har rapperen som bekendt. West har tjent styrtende på sin musik men også inden for modebranchen. Han skal ligesom Perot håbe, at han kan appelere til den store del af befolkningen, som ikke finder Trump eller Biden egnede til præsident. Derudover skal han naturligvis også overbevise folk, om at han selv er det.

 

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund