Kamp: Randers-Esbjerg

Spilforslag: Randers vinder kampen

Odds: 1,74

Spilstop: 8. juli kl. 20:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Randers har stadig chancen for at snuppe den vigtige førsteplads i nedrykningsgruppe 2. De møder Esbjerg i deres sidste kampe. Esbjerg er allerede rykket ned, så de har ikke andet at spille for end æren. Forskellen på at blive et og to er til gengæld ret så stor for Randers. Vi tror, at det vil være med til at føre Randers frem mod en sejr.

 

Derfor vinder Randers

De tre point, som Randers hentede  deres seneste kamp mod Hobro var meget vigtige. De betød nemlig, at man stadig kan overhale Horsens og snuppe gruppens førsteplads. Det kræver blot, at Horsens sætter point til mod Hobro. Hvis Randers snupper førsteplads vil det betyde omkring en million ekstra på kontoen og to kampe mindre. SønderjyskE bliver nummer to i gruppe 1 og er allerede kvalficerede til Europa, hvorfor de ikke kan spille play-off om pladserne.

Randers fik kamp til stregen i Hobro. Hestene kom foran 2-0 efter 23 minutters spil, men kort efter reducerede Hobro. Tyve minutter inde i anden halvleg scorede Randers’ Tosin Kehinde til 3-1, men ti minutter senere bragte Imed Louati spændningen tilbage i opgøret med sin scoring til 3-2. Hvis Horsens taber til Hobro, kan Randers gå forbi dem med uafgjort, de giver dog sig selv betydeligt bedre chancer med en sejr.

I samme runde spillede Esbjerg en fin kamp i Horsens, men de har alt for ineffektive. Polske Rafal Kurzawa var eneste Esbjerg-mand, som kunne få bolden i kassen, de tabte med 2-1. Randers havde godt styr på Esbjerg i grundspillet, men tabte til dem i gruppespillets første kamp. Vi mener, at motivationen forbundet med at kunne sikre sig førstepladsen bør være nok til at sende de tre point til Randers.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Randers vinder kampen mod Esbjerg. Hos Onside Betting får man odds 1,74 på dette resultat.