Kamp: Arsenal-Leicester

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,64

Spilstop: 7. juli kl. 21:15

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Arsenal har for første gang siden februar 2019 vundet tre Premier League-kampe i træk. Dermed er de naturligvis et af de hold, som lader til at have ramt formen på det helt rigtige tidspunkt. Nu gælder det Leicester, som ikke har fået den bedste start efter, at ligaen blev genstartet. De har dog vist, at de stadig formår at score mål. Vi regner derfor med en underholdende kamp, hvor begge hold får scoret.

 

Derfor scorer begge hold

Med tre sejre på stribe har Arsenal taget et godt hop opad i tabellen. Det har taget dem fra en tiende- til en syvendeplads. Det betyder, at de nu er blot tre point efter Wolverhampton, som ligger på sjettepladsen og seks efter United, som indtager den femteplads, som potentielt kan give Champions League.

Arsenals stime startede med en 2-0-sejr ude mod Southampton. Herefter fulgte en 4-0-sejr mod bundproppen Norwich. Senest imponerede man ved at slå Wolverhampton, som også er på jagt efter Champions League, med 2-0 på udebane.

Det er især værd at bemærke, at Arsenals otte mål i disse kampe er blevet scoret af syv forskellige spillere. Der er med andre ord masser af mål i holdet. Hos Leicester er det først og fremmest holdets angribere Jamie Vardy og Kelechi Iheanacho, som står for målene.

Iheanacho scorede Leicesters eneste mål, da de slog Arsenal for to spillerunder siden og igen, da de besejrede Crystal Palace med 3-0. Her scorede Vardy Leicester to resterende mål, hvilket bragte ham på førstepladsen af topscorerlisten.

Vi regner med, at to hold med så mange mål i støvlerne begge bør kunne komme på tavlen i denne vigtige kamp om Champions League-pladserne.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Arsenal og Leicester. Hos Onside Betting får man odds 1,64 på dette resultat.