Nye spillere hos bookmakeren 888sport kan se frem til at kunne modtage stærkt boostede odds på søndagens New Firm mellem Brøndby og FCK. Det første derby mellem de to hold i slutspillet. Med 888sports kampagne kan man få odds 11 på sejr til FCK mod de normale odds 1,95. Hvis man derimod tror på Brøndby kan få odds 20,00 på dem mod det normale odds 3,40. Hvis Brøndby skal have håb om at hente AGF, skal de meget gerne have point i denne kamp. FCK skal samtidig bruge point for at hente ind på FC Midtjylland i toppen af tabellen. Kampen spilles i Brøndby søndag den 21. juni klokken 18.00.

Bookmaker is inactive

Sådan får du forhøjede odds på Brøndby eller FCK

  1. Opret dig som ny kunde hos 888sport.
  2. Dit første indskud skal være på minimum 70 kroner.
  3. Med dit første spil skal du spille på kampen mellem Brøndby og FCK
  4. Du kan spille mellem 10 og 50 kroner på, om Brøndby eller FCK vinder kampen.
  5. Din gevinst vil blive udbetalt inden for 72 timer.
  6. Du skal gennemspille din gevinst seks gange til minimum odds 1,5 i løbet af 60 dage.

Odds på Brøndby-FCK

FCK skal som nævnt have en sejr i denne kamp, hvis de skal holdet det spinkle håb om et mesterskab i live. Samtidig skal man naturligvis selv slå FC Midtjylland i de to indbyrdes kampe, som venter senere og håbe på hjælp fra de andre hold. Brøndby skal samtidig have point, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at nå AGF. Vi tror på endnu et tæt New Firm men med FCK som vinder.

Derfor vinder FCK

Brøndbys store problem er som bekendt, at man ikke har erstattet de mange profiler, som forlod klubben tilbage i januar. Siden da har Brøndby haft det svært, og man har gradvist tabt terræn til AGF i kampen om bronzen. Den helt store nedtur kom, da man i grundspillets sidste kamp tabte med 3-2 i Horsens. I første kamp i slutspillet fik man 0-0 mod AGF. Det er et udemærket resultat, men det hjælper desværre for Brøndby ikke med at hente ind på Aarhus-klubben. FCK har fået en godkendt start på slutspillet med fire point mod FC Nordsjælland og AaB. Senest blev det til en 2-0-sejr mod AaB på to mål af den yderst formstærke Mohammed Daramy. De seneste mange udgaver af New Firm har været meget tætte. Man skal faktisk oktober 2011 for at finde seneste sejr på over to mål. Den kom, da FCK vandt 3-0 i Brøndby. Vi regner ikke med en gentagelse af de cifre i denne kamp, men vil hælder fortsat mest til en sejr til FCK til boostede odds 11. Hvis man tror på Brøndby, er der som nævnt hele odds 20,00 at hente!

Bookmaker is inactive

Regler og vilkår

Dette tilbud er eksklusivt tilgængeligt for nye danske kunder hos 888sport. For at være kvalificeret skal man som minimum have indbetalt 70 kroner til sin spilkonto. Man skal desuden spille på vinderen af Brøndby-FCK med sit første spil. Man skal være opmærksom på, at dette væddemål skal være foretaget inden kampens start, hvilket er den 21. juni klokken 18.00. Det er med andre ord ikke muligt at foretage sit kvalificerende væddemål som live betting i forbindelse med dette tilbud. Indskuddet i forbindelse med kampagnen kan være på mellem 10 og 50 kroner. Spil for øvrige beløb vil ikke resultere i odds boost.
Det skal påpeges, at det ikke er muligt at foretage foretage indbetaling til sit kvalificerende væddemål med Neteller eller Skrill/Moneybookers. Man skal desuden være opmærksom på, at man ikke kan gøre brug af cash-out-funktionen eller boost-billetter, når man gør brug af denne kampagne. Det er ydermere ikke muligt at gøre brug af “luk væddemålet.” Denne kampagne kan ikke kombineres med andre væddemål.

Krav om gennemspil

I tilfælde af at man vinder på sin kvalificerende kupon, vil denne gevinst blive udbetalt indenfor et tidsrum på 72 timer af kampens afslutning. Herefter skal ens bonus spilles gennem seks gange til et odds på minimum 1,50. Dette skal opfyldes indenfor 60 dage. Man skal være opmærksom på, at det udelukkende er muligt at opfylde omsætningskravet via væddemål placeret på sport. Man skal have placeret sit kvalificerende væddemål indenfor 90 dage af oprettelsen af ens nye spilkonto. Det tilbud er tilgængeligt for de første 1.000 spillere, som vil tilgå dette. Det er ydermere begrænset til én pr. person, husstand, IP-adresse, enhed, e-mail adresse eller betalingsmiddel. 888sport kan på et hvert tidspunkt begrænse spilleres ret til at deltage i en hvilken som helst kampagne. Man skal desuden være opmærksom på, at 888sport har ret til at tilbageholde en bonus samt eventuelle gevinster vundet via denne. Dette kan ske, hvis denne er blevet fejlagtigt kredieret, eller hvis der skulle være tegn på misbrug af den omtalte bonus. 888sport kan ydermere suspendere, modificere eller aflyse kampagnen på et hvert stadie af denne. Dette kan vel at mærke ske uden varsel.