Kamp: Silkeborg-OB

Spilforslag: OB vinder kampen

Odds: 2,15

Spilstop: 15. juni kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

I grundspillets sidste runde vandt OB med 3-1 over Esbjerg. Desværre for fynboerne var det ikke nok til at sikre en plads i den fordelagtige Pulje 2. Nu skal de i stedet i Pulje 1, hvor der blot er seks point ned til nedrykningspladserne. For Silkeborg gælder det for alt i verden om at komme væk fra gruppens sidstepalds, som resulterer i direkte nedrykning. Vi tror, dog at OB har nok kvalitet til at tage de tre point i dette opgør.

 

Derfor vinder OB

OBs sejr mod Esbjerg faldt på et tørt sted. Odenseanerne havde nemlig ikke vundet deres forrige ti kampe i træk. Disse havde resulteret i seks nederlag og fire uafgjorte. Før denne periode lå OB på en fjerdeplads og en plads i mesterskabsspillet lignede et yderst realistisk mål. Der var dog ingen slinger i valsen, da OB slog Esbjerg med 3-1. Alle OBs tre mål faldt før pausen. Det var Ryan Laursen, Sander Svendsen og Aron Elís Thrándarson, som var på pletten med målene.

Nu gælder det en kamp mod Silkeborg om at undgå nedrykning og måske kvalificere sig til Europa League. OB kan med en sejr allerede tage et pænt sikret mod endnu en sæson i Superligaen. Silkeborg har til gengæld kniven for struben i så godt som hver eneste kamp, hvis de skal have noget håb om at redde sig. De har nemlig ni point op til SønderjyskE med kun seks kampe igen. I Silkeborgs seneste kamp mødte man netop holdet fra Haderslev, som man spillede 2-2 med.

Denne sæsons kampe mellem OB og Silkeborg er endt 1-1 og 3-0 til OB. I dette opgør tror vi på endnu en OB-sejr. Fynboerne vil være opsatte på, at komme ud af nedrykningskampen så hurtigt som muligt og bør have kvalitet nok til at slå et Silkeborg-hold, som har haft det svært gennem stort set hele sæsonen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: OB vinder kampen mod Esbjerg. Hos Onside Betting får man odds 2,15 på dette resultat.