Kamp: Juventus-Milan

Spilforslag: Juventus vinder kampen

Odds: 1,54

Spilstop: 12. juni kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Italiens fodbold er endelig tilbage efter flere måenders pause. Det er svært at forestille sig en bedre start en kamp mellem to af landet absolut største klubber. Det er heldigvis hvad vi får, når Milan gæster Juventus i semifinalerne af Coppa Italia. Kampen i Milano endte 1-1, men vi tror, at Den Gamle Dame kan kvalificere sig til finalen hjemme i Torino.

 

Derfor vinder Juventus

Juventus ser ikke ud til bare at løbe væk med mesterskabet i år. Inden de sidste 26 kampe er de blot ét point foran Lazio. Det til trods står de stadig med gode kort på hånden, når det gælder chancen for at sikre sig the double. Det er ingen hemmelighed, at AC Milan ikke er, hvad de har været.

Det lykkedes som nævnt Simon Kjær og holdkammeraterne at få uafgjort på hjemmebanne. Nu gælder det dog kampen i Juventus. Det bliver en svær opgave for Milan, som skal forsøge at holde styr på Juventus’ mange klassespillere. Først og fremmest er der naturligvis Cristiano Ronaldo. Portugiseren har scoret 21 mål i sine 22 Serie A-kampe gennem sæsonen. Han har desuden scoret i begge de pokalkampe, hvor han har været involveret.

Det gælder også den første semifinale mellem Juventus og Milan. Her scorede Ronaldo et særdeles vigtigt mål på straffepark til 1-1 i kampens overtid. Efter omkring en times spil havde Milans kantspiller Ante Rebic scoret, hvad der eller længe lignende sejrsmålet. Simon Kjær spillede hele kampen for Milan.

Statistisk fordel til Juventus

De seneste ti kampe mellem Juventus og Milan er endt med ni sejre til Juventus og én uafgjort, som var den første semifinale. Det er med andre ord ikke kontroversielt at sige, at Juventus lader til at have det godt med at møde Milan. Efterårets opgør i ligaens sluttede med en 1-0-sejr til Juventus efter et mål af angriberen Paulo Dybala.

De sidste opgør mellem holdene har været ret tætte. Med undtagelse af første semifinale er de dog alle som nævnt endt med sejr til Juventus, som altid har været i stand til at finde mindst et mål. Vi tror, at Juventus igen kan finde det ekstra gear i forhold til Milan, som gør, at de ender med at vinde dette opgør og derved kvalificere sig til finalen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Juventus vinder kampen mod Milan. Hos Onside Betting får man odds 1,54 på dette resultat.