Nye spillere på betfairs Spillebørs kan modtage et 550 kroners risikofrit væddemål på kampen mellem Bayern München og Frankfurt. Det er af vidt forskellige årsager en vigtig kamp for begge mandskaber. Bayern skal bevare deres forspring ned til de øvrige hold i mesterskabskampen. Frankfurt meget gerne vil have større afstand ned til nedrykningspladserne. Det er selvsagt en hårdopgave, som Frankfurt kommer på mod et Bayern-hold som ikke lader til at være blevet dårligere efter den lange pause. kampen spilles lørdag den 23. maj klokken 18.30.

 

 

 

Sådan spiller du risikofrit på Bayern München-Frankfurt

  1. Du skal være ny dansk kunde på Betfairs Spillebørs
  2. Du skal oprette dig med promokoden FEODK5
  3. Du skal bruge dit første spil på at spille på kampen mellem Bayern München og Frankfurt
  4. Dit væddemål skal være på minimum 550 kroner
  5. Væddemålet skal være placeret på Betfairs Spillebørs
  6. Hvis dit væddemål ikke går hjem får du 550 kroner retur.

 

 

betfair Sportsbook Opret dig hos Betfair

Indbetal og spil for minimum 100 kr. og få et freebet på 100 kr. | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDK10M | Kvalificerende væddemål skal være til minimum odds 1,50 | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 90 dage efter oprettelse | Freebet udløber 90 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Det skal du bruge dit risikofriespil på

Det er ingen hemmelighed, at Bayern Münchens offensiv er skræmmende. I en liga, hvor mange af holdene har tendens til at score mange mål, er de det mest scorende hold med 75 mål fra 26 kampe. Bayern har det ofte med at smadre deres modstander. De har således i flere kampe scoret fire, fem eller endda seks mål. Det også noget, som Frankfurt allerede har fået lov at mærke på egen krop. Vi synes, at meget tyder på, at denne kamp endnu engang ender med en afklapsning.

 

Derfor kommer der over 3,5 mål i kampen

Bayern München alene gør det sandsynligt, at der kommer over 3,5 mål i denne kamp. De har scoret over 3,5 mål i ni af deres 26 kampe. Når man så tæller modstanderens mål med taler vi om 16 af 26 kampe. Bayern fik en noget ustabil start på Bundesligaen. Efter 14.  spillerunde befandt Bayern München sig på en noget uvant syvendeplads i Bundesligaen. Det må man dog sige, at de har gjort noget ved i de efterfølgende 12 spille runder. Her har man vundet 11 kampe og spillet en uafgjort. I denne periode har kun Leipzig formået at tage point mod Bayern i en kamp, som endte 0-0 i Leipzig.

I deres seneste kamp vandt Bayern 2-0 ude mod Union Berlin. Her kunne det være blevet til mere, hvis ikke det havde været for Thomas Müllers brændte straffespark efter 18 minutter. Efter 40 minutter fik Bayern München endnu et straffespark. Her scorede Robert Lewandowski. Med ti minutter igen gjorde Benjamin Pavard det til kampens slutresultat. Lewandowski har været den helt store profil hos Bayern igen i år. Den polske angriber har scoret 26 mål på 24 kampe. Bayern har et overflødighedshorn af offensive spillere, som Lewandowski kan få hjælp af. Mod Union Berlin var han fra start flankeret af Serge Gnabry og Thomas Müller. Senere kunne Bayern sende profiler som Kingsley Coman og Ivan Perisic ind fra bænken.

Muligheden for over 4,5 mål?

Det er naturligvis heller ikke utænkeligt, at Frankfurt kan bidrage med et mål eller to. Til trods for deres placering som nummer 13 af 18 hold er de helt godt med, når det kommer til scoringer. De har lavet 39 mål i deres første 26 kampe. Det er næstflest af alle hold uden for top fem. Derfor synes vi, at over 3,5 mål er et fornuftigt spil til odds 1,77 på betfairs spillebørs. Da der er tale om et risikofrit spil kan man naturligvis også vælge at gå efter guldet og tage over 4,5 mål i kampen. Det er sket i otte af Bayerns 26 kampe i Bundesligaen og giver odds 2,68 hos betfair. De sidste to opgør mellem disse to hold er endt med 5-1-sejre til Bayern, så det er bestemt muligt.

 

 

betfair Sportsbook Opret dig hos Betfair

Indbetal og spil for minimum 100 kr. og få et freebet på 100 kr. | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDK10M | Kvalificerende væddemål skal være til minimum odds 1,50 | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 90 dage efter oprettelse | Freebet udløber 90 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Regler og vilkår

For at tage del i kampagnen skal man være ny dansk kunde hos betfairs Spillebørs. Man skal desuden benytte promokoden FEODK5 for at kunne tage tilbuddet. Derudover skal man foretage et indskud på minimum 550 kroner. Man skal være opmærksom på, at spil for mindre end 550 kroner ikke vil være kvalificerede til at tage del i kampagnen. I tilfælde af at man ønsker at spille for mere end 550 kroner, vil man stadig få 550 kroner retur ved tabt væddemål på betfairs Spillebørs.

Kun væddemål placeret på Bundesliga-kampen mellem Bayern München og Frankfurt kan tage del i kampagnen. Denne kamp spille lørdag den 23. maj klokken 18.30. Hvis man har foretaget væddemålet på Sportsbook, multispil eller lignende, vil dette ikke være gyldigt i forbindelse med kampagnen. Det kvalificerede væddemål skal være placeret inden for syv dage af den pågældende kontos oprettelse. Hvis et spil ikke blivere accepteret eller annuellere, vil dette ikke være gældende i forbindelse med tilbuddet lænagere. I tilfælde af, at man placerer to væddemål inden for samme tid, vil det først afgjorte af disse to være gældende.

Det er kun muligt at foretage én tilmelding per kunde, familie, husstand, IP-adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingskonto samt delt computer.  Man skal være opmærksom på, at betfair til hver en tid kan annullere tilmeldinger fra konkurrence, hvis de skulle vurdere, at der er tegn på misbrug af tilbuddet. Desuden kan betfair tilbagekalde eller ændre vilkår i deres konkurrencer og kampagner.