Bundesligaen er den eneste af de store ligaer, som er startet op igen. Derfor sidder mange sportselskere verden over naturligvis kistret til skærmen for endelig at få den topsport, som de har hungret efter. De kan glæde sig over, at der tirsdag den 26. maj klokken 18.30 er en af de absolut største kampe i Europa på programmet. Her er der nemlig Borussia Dortmund-Bayern München. Denne kamp er desuden en kamp om det tyske meskerskab, hvor Dortmund og en række andre klubber jagter Bayern.

Det er selvsagt ikke et opgør, som man kan gå glip af. Det er endda muligt at se kampen ganske gratis og lovligt hos bet365, som livestreamer denne. Det kræver blot, at man har en konto hos bookmakeren, samt at der står penge på denne. Når man opfylder disse krav, kan man altså streame løs af Bundesligaen – herunder Borussia Dortmund-Bayer München.

 

 

bet365 Få en konto hos bet365 og livestream Dortmund-Bayern

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Sådan livestreamer du Dortmund-Bayern München

Hvis man endnu ikke har oprettet en konto hos bet365 er det heldigvis ingen kompliceret proces at få en. Man kan i denne guide læse meget mere om, hvorledes man kommer i gang med at livestreame Borussia Dortmund-Bayern München og resten af Bundesligaen.

  1. Gå til bet365.dk
  2. Opret en bookmakerkonto
  3. Sæt penge ind på denne konto
  4. Find den begivenhed du gerne vil livestreame – i dette tilfælde Borussia Dortmund-Bayern München.

 

Fra man når til bet365s hjemmeside, er vejen til ens stream heldigvis yderst kort. Bet365 har nemlig gjort det ganske enkelt at oprette sin konto. Til dette formål skal de blandt andet bruge følgende oplysninger: køn, navn, fødselsdato, e-mailadresse, telefonnummer og adresse. Man skal desuden vælge sig et brugernavn og kodeord. Når man så har oprettet sin konto, er man altså klar til at livestreame Borussia Dortmund-Bayern München og resten af kampene i Bundesligaen. Du kan læse meget mere om livestreaming af Bundesligaen hos Bet365 her.

Det eneste krav er som nævnt, at man har en spilkonto hos bet365, samt at der er penge på denne. Der foreligger ikke noget krav om, hvor mange penge der skal stå på kontoen. Vi synes dog, at det er fornuftigt at have et par skillinger på kontoen, så man eventuelt kan live bette under kampen. Det er naturligvis praktisk, da man her får en chacne for at observere kampen og dennes forløb. Det kan eksempelvis være, at man ønsker, at spille på sejr til Bayern München. Da vil man kunne drage fordel, at en god start af Dortmund kan medføre, at oddset på Bayern kommer til at siger. Derved kan man altså forøge sin gevinst med live odds.

 

 

bet365 Odds på Dortmund-Bayern hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Odds på Borussia Dortmund-Bayern München

Vi vil nu komme med par forslag på, hvad man spille på før og under kampen. Ved nogle væddemål er der naturligvis større mulighed for, at deres odds falder underkampen, hvorfor det er en fordel at spille på disse før dennes start.

Odds på over 3,5 mål

Opgørene mellem Borussia Dortmund og Bayern München plejer at ensbetydende med mål. De seneste seks opgør har således alle budt på over 3,5 mål. Dortmund vil formentlig gerne glemme flere af disse kampe. De har nemlig tabt fem og blot vundet en af de seneste seks udgaver af Der Klassiker. Man har blandt andet tabt med 4-1, 4-0, 5-0 og 6-0. I Dortmunds ene sejr vandt man med 3-2 i Dortmund. Det er vigtigt at pointere, da det typisk er på udebane, at Dortmund får klø af Bayern. I deres tre seneste hjemmekampe har Dortmund vundet to og tabte en med 3-1. Det to hold med en offensiv tilgang til spillet og mange stærke offensive profiler. Med spillere som Erling Braut Håland og Robert Lewandowski på banen kan man kun forvente mange mål.

 

Odds på Bayern München

Det er som nævnt et vitalt opgør i kampen om det tyske mesterkab. Bayern München fører ligaen med fire point ned til Dortmund og otte kampe igen. Derfor ville man med en sjer kunne øge det hul til syv point. Samtidig ville en sejr til Dortmund naturligvis gøre, at de ånder Bayern i endnu mere i nakken end tilfældet er. Vi mener dog, at Bayern München er en tand bedre end Dortmund. En af de ting, som må ventes at blive en fordel for Bayern er, at Dortmund ikke vil kunne drage fordel af den massive opbakning, som de plejer at modtage fra deres hjemmepublikum.

 

Livestream en masse sport hos bookmakeren bet365