Kamp: Dinamo Brest-BATE Borisov

Spilforslag: BATE Borisov vinder kampen

Odds: 2,10

Spilstop: 20. maj kl. 18:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

BATE Borisov fik en svingende start på sæsonen, men den hviderussiske storklub lader til at have fået skuden på ret køl. De indtager som ventet førstepladsen i den hviderussiske Premier League. Nu skal de forsøge at fortsætte deres fremragende stime mod de regerende mestre Dinamo Brest, som ikke har fået den bedste start. Vi regner da også med, at det opgør ender med en sejr til BATE.

 

Derfor vinder BATE Borisov kampen

BATE Borisov fik en katastrofal start på denne sæson. Man tabte sine to første ligakampe til Energetik-BGU Minsk og Slavia Mozyr med henholdsvis 3-1 og 2-1. Siden da har man dog fået styr på det. I de efterfølgende syv kampe har man vundet de seks og spillet en enkelt uafgjort. I denne periode var det kun Torpedo Zhodino, som formåede at tage point fra BATE. Zhodino har vel at mærke fået en fremragende start på sæsonen og er nærmeste forfølger til BATE. BATE er desuden i pokalfinalen, hvor modstanderen også kommer til at hedde Dinamo Brest.

Dinamo Brest har været i gode i pokalen, men i ligaen har deres præstationer været meget svingende. Sidste sæsons mestre har blot vundet fem af deres første ni kampe. Fire af disse er desuden blevet tabt. Dinamo Brests nederlag er ligeligt fordelt hjemme og ude. Hjemme har man tabt til Slavia Mozyr og Soligorsk med henholdsvis 2-1 og 2-0. Derfor er deres fordel af hjemmebanen ikke umiddelbart noget, som taler for deres chancer mod et BATE Borisov-mandskab, der som nævnt er stærkt kørende.

En af de ting, som vi tror vil komme til at volde Brest særligt store problemer er BATE’s angreb. De har nemlig været på krigsstien i de sidste par kampe, hvor BATE Borisov har vundet med 3-1, 5-3 og 3-0 mod henholdsvis Neman Grodno, Smolevichi og Slutsk. Det løbet altså op i 11 mål på tre kampe, hvilket selvsagt er frygtindgydende. Det er især Nemanja Milic, som er brandvarm. Angriberen har scoret tre mål i sine seneste to kampe. En anden vigtig brik i offensiven er holdets anfører Igor Stasevich. Han har i sine sidste fire kampe været direkte involveret i otte mål. Det drejer sig om tre mål og fem assists. Vi mener, at BATE kort og godt har for meget at skyde med i forhold til Dinamo Brest.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: BATE Borisov vinder kampen mod Dinamo Brest. Hos Onside Betting får man odds 2,10 på dette resultat.