Kamp: Werder Bremen-Bayer Leverkusen

Spilforslag: Bayer Leverkusen vinder kampen

Odds: 1,71

Spilstop: 18. maj kl. 20:30

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Bayer Leverkusen har fortsat en teoretisk chance for at blive mestre. De er dog otte point efter Bayern München, så det er nok lidt meget at forlange af dem, at de skal lukke det hul. De har til gengæld blot to point op til Borussia Mönchengladbach, som ligger på den fjerdeplads, som udløser en plads i Champions League. Dermed har Leverkusen stadig meget at spille for. Hjemmeholdet Werder Bremen er til gengæld i store problemer. Storklubben ligger inden kampen til nedrykning, hvilket selvsagt ville være en katastrofe for dem.

 

Derfor vinder Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen fik langt fra nogen optimal start på dette års Bundesliga. Efter de første ti spillerunder lå man på en tiendeplads og havde fået to point fra de seneste fire kampe. Herefter fik man dog vendt skuden og i de efterfølgende 15 kampe har man vundet de ti, spillet to uafgjort og tabt tre. Der er flere imponerende resultater i denne periode. Først og fremmest må man nævnt, at Bayer Leverkusen slog Bayern München med 2-1 i München. Ved den lejlighed var jamaicanske kantspiller Leon Bailey i hopla med to scoringer. Man har desuden også slået med 4-3. Her fik sene mål af Bailey og Lars Bender vendt et truende nederlag til en sejr.

Leverkusens helt store profil er Kevin Volland. Den 27-årige tyske angriber har formået at score ni mål og lave hele otte assists. Derfor er det naturligvis yderst vigtigt, at han er form fra start, når ligaen starter op igen. Leverkusen har foruden deres offensive kvaliteter også en sikker sidste skanse i den tidligere Brøndby-keeper Lukas Hradecky.

Hjemmeholdet Werder Bremens store problem er at lave mål. De er sammen med Düsseldorf det mindst scorende hold i Bundesligaen med blot 27 mål fra 25 kampe. Når man så samtdig også har lukket flest ind med hele 55 mål imod sig, er det naturligvis et problem.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Bayer Leverkusen vinder kampen mod Werder Bremen. Hos Onside Betting får man odds 1,71 på dette resultat.