Kamp: Merw-Ashgabad

Spilforslag: Ashgabad vinder kampen.

Odds: 2,25

Spilstop: 20. april kl. 13:30

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Turkmenske Yokary Liga er startet. Her er man nu nået til sæsonens fjerde spillerunde. Hjemmeholdet Merw har ligaens bundprop i sidste sæson, men de har fået en godkendt start i år. Vi tror dog, at Ashgabad ender med at trække sig sejrrigt ud af dette opgør mellem to af sidste års bundhold.

 

Derfor vinder Ashgabad kampen

Ashgabad sluttede sidste sæson som nummer seks af otte hold i Turkmenistans bedste række – Yokary Liga. Hovedstadsholdet sluttede på 31 point efter 28 kampe med en målscore på 29-44. I år er de dog kommet ganske fornuftigt fra start med fire point fra deres tre første kampe. Man lagde ud med 0-0 mod Sagadam, som sidste sæson var blandt ligaens tophold. Herefter fulgte et 1-0-nederlag til Köpetdag Ashgabad. I seneste runde kom så sæsonens første sejr, da man slog Energetik med 1-0.

Hjemmeholdet Merw kommer fra byen Mary, som ligger i en oase i Turkmenistans barske Karakumørken. Denne udgør hele 70% af landets areal. Merw var ligaens absolutte bundprop i sidste sæson. Her sluttede man på 11 point efter 28 kampe og en målscore på 23-52. Der er ikke nedrykning i Turkmenistan, så den præstation fik ingen konsekvenser. I år er man kommet bedre fra start. Merw lagde ud med at slå Energetik med 1-0 i første kamp. Herefter fulgte nederlag på 3-0 og 2-0 til topholdene Ahal og Altyn Asyr.

Ashgabad skal ud på en hurtig 40 minutters flyvetur for at komme til Mary. Der er dermed ikke den store rejsetid forbundet med kampen for holdet fra hovedstaden. I sidste sæson mødtes holdene fire gange i Yokary Liga. Første opgør endte 1-0 til Ashgabad, som også vandt de resterende tre opgør med to gange 2-1 og 3-2. Vi regner da som nævnt også med, at Ashgabad igen trækker det længste strå i dette opgør.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Ashgabad vinder kampen mod Merw. Hos Onside Betting får man odds 2,25 på dette resultat.