Unibet giver den fuld skrue med gode tilbud på den hviderussiske Premier League her i weekenden. Først og fremmest har man profit boost på to af rundens store opgør. Først gælder det fredagens kamp mellem Shakhtyor Saligorsk og Slutsk. Herefter følger lørdagens vigtige kamp mellem BATE Borisov og Torpedo Zhodino. Man vil kunne se begge kampe live hos Unibet, som livestreamer fra den hviderussiske Premier League. Disse livestreams er naturligvis gratis for Unibets spillere, som har penge på deres spilkonto. Man vil desuden også kunne finde en række specials på disse og flere af denne rundes kampe.

 

 

Unibet Opret dig hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Sådan får du live profit boost på hviderussisk fodbold

  1. Du skal være dansk kunde hos Unibet.
  2. Du skal spille på enten Shakhtyor Saligorsk-Slutsk eller BATE Borisov-Torpedo Zhodino.
  3. Der skal være tale om live odds.
  4. Dit bet skal være til odds 1,40 eller højere.
  5. Din maksimale indsats er 250 kroner.
  6. Modtag 25% profit boost på væddemålet.
  7. Læn dig tilbage og nyd kampen på Unibet TV.

 

Spilforslag til ugens kampe med profit boost

Ugens kampe hos Unibet TV er som nævnt Shakhtyor Saligorsk-Slutsk og BATE Borisov-Torpedo Zhodino. Der vil nautrligivs være mange live væddemål at vælge imellem, når man skal foretage sit spil under kampen. Derfor vil vi komme med et par forslag på spil, som vi mener, at der kan være god værdi i. Man skal huske på, at vores forslag er baseret på oddsene, som de så ud inden kampen. Da der i denne kampagne er tale om live betting, kan det forekommer, at odds ændrer sig, som kampen skrider frem.

Hvis man har udset sig et særligt godt odds inden kampens start, er det naturligvis bare med at slå til hurtigst muligt efter, at kampen er fløjtet i gang. Man kan også vælge, at se kampen an og se, hvordan Unibets live odds på kampen udvikler sig.

Odds på Shakhtyor Saligorsk-Slutsk

Denne kamp spille fredag den 17. april klokken 18.30. Et godt forslag til et spil er, at der scores under 2,5 mål i kampen. Soligorsk er kendt for at have et stærkt forsvar. De har som nævnt ikke fået den bedste start i ligaen, hvor det blot er blevet til fem point fra de første fire kampe. Sidste år sluttede man som nummer tre i Premier League. Her var forsvaret i topklasse, da man blot lukkede 21 mål ind i løbet af 30 kampe. Dette har til trods for de skuffende resultater igen gjort sig gældende i år. I de første fire ligakampe har man således blot lukket ét mål ind. Derfor mener vi, at de har gode chancer for at holde et lidt svingende Slutsk-mandskab fra fadet.

Alt efter hvordan kampen udvikler sig kunne det også være en idé at gå efter et spil på, at kampen ender 0-0. Soligorsks to seneste kampe er nemlig sluttet med det resultat. Det er med andre ord en situation, hvor man virkelig kan drage fordel af live betting samt at kunne se kampen med egne øjne og analysere dens forløb på Unibet TV.

 

 

Unibet Få live profit boost hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Odds på BATE Borisov-Torpedo Zhodino

BATE Borisov fik en ringe start på sæsonen med to nederlag. De lader dog med sejre i deres to seneste kampe til at være kommet tilbage på rette spor. Senest hentede de en imponerende 3-0-sejr ude mod FK Minsk. FK Minsk er kendt som et hold, der er fremragende på hjemmebane. Sidste sæson hentede de 28 af deres 36 point på hjemmebane. Det var altså dermed et glimrende resultat, som BATE hentede i Minsk. Torpedo Zhodino har fået en god start på sæsonen med tre sejre i fire kampe. I deres seneste udekamp kom de dog i problemer, da de tabte til Dinamo Minsk med 2-0.

I denne kamp foreslå vi et spil på, at BATE Borisov vinder med to. Borisov-mandskabet har været en magtfaktor i hviderussisk fodbold gennem de sidste mange år. Vi regner med, at de er kommet sig over den dårlige start på sæsonen og vil være tilbage på noget, der ligner deres normale niveau. Skulle det mod forventning lykkes Torpedo Zhodino at bringe sig foran, anbefaler vi et live odds på, at begge mandskaber scorer i kampen. BATE så brandvarme ud mod FK Minsk, hvor de endda formåede at score direkte på hjørne. Denne kamp spille lørdag den 18. april klokken 19.00.

 

Regler og vilkår for live profit boost-kampagnen

Det er kun muligt at modtage 25% profit boost på rundens af Unibet udvalgte kampe. Dette gælder dermed Shakhtyor Saligorsk-Slutsk og BATE Borisov-Torpedo Zhodino. Man vil kunne se live boost på din kupon, når man har foretaget sit bet. Kvalificerede væddemål skal være live bets foretaget efter kampstart. De skal minimum være til odds 1,40. Det er muligt at spille for op til 250 på et væddemål. I løbet af denne kampagne, kan man maks modtage 1.000 i bonusudbetaling per spiller. Det er ikke muligt at benytte free bets eller bonuspenge, man skal bruge rigtige penge.

Hvis man benytter cash-out-funktionen vil ens bet ikke være kvalificeret til at tage del i live profit boost kampagnen. Unibet har til en hver tid ret til at begrænse indsatser eller ændre gevinster på et hvilket som helst tidspunkt. Unibet kan desuden ændre eller annuellere kampagnen i et hvilket som helst stadie af denne. Unibets generelle regler og vilkår er til hver en tid gældende.

 

 

Unibet Opret dig hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Unibets Hviderusland-specials

Uafhængigt af kampagnen omhandlende live profit boost har Unibet også en række specials på flere af rundens kampe. De gælder blandt andet også de ovennævnte kampe. Her kan man få odds boosts på en række væddemål fra kampene. Det er altså et seperat tilbud og ikke en del af live profit boost-kampagnen.

Der er tale om fire kampe fra den hviderussiske liga. Det gælder Belshina Bobruisk-Smolevichi, Rukh Brest-FK Minsk, Soliorsk-Slutsk og BATE Borisov-Torpedo Zhodino. For hver kamp finder man tre væddemål, hvis odds er blevet boostet. For BATE Borisov-Torpedo Zhodino gælder det eksempelvis følgende tre væddemål: Korrekt stilling – 2-0, Hjemmeholdet vinder og begge hold scorer og den trejde er, at udeholdet vinder mindst én af halvlegene. Man finder disse special odds på Unibets kampagneside.

 

Hvor kan man se den hviderussiske Premier Leauge

Unibet live streamer som nævnt rundens kampe i den hviderussiske Premier League på deres Unibet TV. For at kunne se dem kræves det blot, at man har en konto hos Unibet med penge på. Under kampen kan tilføje ekstra spænding ved at live bette på opgøret. Vælger man at gøre dette på Shakhtyor Saligorsk-Slutsk eller BATE Borisov-Torpedo Zhodino, er der som nævnt live profit boost, som beskrevet oven for. Der også meget andet sport på Unibet TV. Foruden fodbold fra Hviderusland kan man også se kampe fra Nicaragua, som man naturligvis også kan oddse på hos Unibet. Man finder desuden et væld af andre sportsbegivenheder fra hele verden på Unibet TV.

 

 

Unibet TV tillader bookmakerens spillere at livestreame FC Midtjylland - Astana FC gratis og lovligt i høj kvalitet.