Alle danske kunder hos Unibet kan gratis deltage i bookmakerens FIFA Esports-predictor. Man skal blot svare rigtigt på dagens to spørgsmål. Gør man det, er man med i feltet, som kan vinde den daglige pris, som er et GoGift-gavekort på op til 500 kroner. Der er også en førstepræmie på 2.000 kroner i kontanter, som en heldig vinder kan løbe med. For at vinde denne skal man samle flest point. Der er point på højkant hver dag. Der er flere og flere point for hver dag, som går. Mandag var der således blot 1 point på højkant, mens der eksempelvis onsdag vil være hele fem point.

 

 

Unibet Opret dig hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Sådan deltager du i Unibets FIFA Esports-predictor

  1. Man skal være oprettet som kunde hos Unibet.
  2. Find kampagnen under Sport-kampagner
  3. Vælg FIFA Esports-predictor
  4. Svar rigtigt på dagens to spørgsmål
  5. Vær med i lodtrækningne om dagens GoGift-gavekort på 500 kroner.

 

 

Spørgsmålene i FIFA Esports-predictor

Vil nu komme med vores bud på svar på dagens to spørgsmål. Spørgsmålene omhandler som nævnt FIFA Esports-kampe. Det er ganske enkelt, man skal bare svare rigtigt på, hvad resultatet af de to kampe bliver.

 

Catalonia FC-Tundra

Catalonia FC har er klare favoritter forud for dette opgør. De har nemlig ikke tabt deres seneste fem kampe mod Tundra. Her er det blevet til fire sejre og en enkelt uafgjort. De seneste tre møder er end 2-1 og to gange 2-0 til Catalonia FC. Vi siger derfor, at de endnu engang slår Tundra. Kampen spilles klokken 19.50.

 

FC Dimonchello-Kabush

Denne kamp kan let komme til at blive tæt. Holdene har kun mødtes en gang i Esoccer Liga Pro. Her sluttede kampen 1-1. Vi vover dog pelsen og peger på Kabush som vinder af opgøret. FC Dimonchello har haft problemer med forsvarsspillet i deres seneste par kampe, og det tror vi, at Kabush kan lukrere på.

 

Det får du som ny Unibet-kunde

Alle nye kunder hos Unibet får naturligvis en velkomstbonus. Denne gives i form af, at ens første indskud bliver matchet af unibet. Ens første indskud kan maksimalt være på 1.000 kr. Vælger man at indsætter 1.000 kroner som dit første indskud, vil Unibet altså kvittere med yderligere 1.000 kr. Dermed vil man altså have 2.000 kroner at spille for. Minimumsbeløbet er 40 kroner.

Du skal være opmærksom på, at din bonus vil være gyldig i 60 dage efter, at du har oprettet din konto. Det vil altså sige, at du har god tid til at få gennemspillet den de seks gange, som er kravet for Unibets velkomstbonus.

 

Regler og vilkår for bonussen

Det er et krav, at man skal være bosat i Danmark samt være minimum 18 år gammel. Unibets velkomstbonus er et eksklusivt tilbud til nye kunder. Velkomsbonussen skal være spillet gennem seks gange til et mindsteodds, der lyder på 1,40. Man har 60 dage til at opfylde dette gennemspilskrav. Indenfor denne periode skal dine kvalificerende væddemål være afgjorte. Hvis man ikke når at opfylde kravet om gennemspil vil ens bonus samt eventuelle gevinster vundet af denne være tabt. Man skal være opmærksom på, at det ikke er muligt at gøre brud af cash-out, hvis et væddemål skal være kvalificerende. Et væddemål er kvalificeret uanset om det går hjem eller tabes.

Spillere, der gør brug af følgende betalingsmidler er ikke berettiget til at tage imod Unibets velkomstbonus: Skrill Paysafecard eller Netelelr. Man skal være opmærksom på, at Unibet til en hver given tid kan ændre deres velkomstbonus. Unibets generelle regler og vilkår vil desuden til hver en tid være gældende.

 

 

Unibet Opret dig hos Unibet og spil FIFA Esports-predictor.

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Regler og vilkår for kampagnen

Denne kampagne løber fra mandag den 6. april til onsdag den 8. april. Den er eksklusivt tilgængelig for Unibets danske kunder. Tilmelding er ikke påkrævet. Der vil være en daglig præmie i form af 3x GoGift-gavekort. Disse vil blive fordelt ved hjælp af lodtrækning. For at deltage i lodtrækningne skal man have svaret rigtigt på dagens to spørgsmål. Begge dagens spørgsmål skal besvares korrekt for at der udløses point. Ved spillet afslutning uddeles førstepræmien på 2.000 kroner i kontanter til spilleren med flest korrekte svar. Har flere spillere lige mange korrekte svar vil førstepræmien blive fordelt via lodtrækning.

 

Spørgsmålene vil omhande FIFA Esports. Vinderen konkurrencen vil få indbetalt 2000 kr, på sin spilkonto torsdag den 9. april. Vinden vil ligeledes blive kontaktet tosdag den 9. april. Denne spillers brugernummer, samt de daglige vinderes, vil kunne ses på kampagnesiden. Skulle det ske, at et spørgsmål ikke kan afgøres eventuelt på grund af en aflyst kamp, vil dette blive neutrlaiseret Unibet har til til en hver tid at ændre eller annullere kampagnen. Unibet generelle regler og vilkår er til enhver tid gældende.

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund