Curb Your Enthusiasm er netop afsluttet derfor er det naturligvis oplagt allerede at begynde at spekulere om en mulig sæson 11. Hos bookmakeren bwin kan man spille på, hvad der kommer til at ske i denne mulige sæson 11. Sæsonerne af Curb Your Enthusiasm har det med at komme med flere års mellemrum, så det vides på nuværende tidspunkt endnu ikke, hvornår sæson 11 får premiere. Hos bwin kan man at føje lidt ekstra til spændingen ved allerede nu at spille på sæson 11.

 

 

bwin Spil på Curb Your Enthusiasm

Indbetal minimum 100 kr. og modtag et backup-væddemål på 100% op til 1.000 kr. | Kun nye spillere | Tabes backup-væddemålet tildeles et freebet svarende til indsatsen op til værdien af den kvalificerende indbetaling | Backup-væddemål udløber 7 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Sådan oddser man på Curb Your Enthusiasm

  1. Man skal have en spillekonto hos bwin.
  2. Gå til “Underholdning”
  3. Find Curb Your Enthusiasm – Sæson 11 Specials

 

Hvad er Curb Your Enthusiasm?

Curb Your Enthusiasm er en comedyserie, som blev skabt af Larry David tilbage i år 2000. David er kendt for sammen med Jerry Seinfeld at være manden bag den succesfulde 90’er sitcom Seinfeld. Det er meget samme format, som gør sig gældende i Curb Your Enthusiasm. Her følger man en fiktiv version af Larry David og hans komplicerede liv i Los Angeles. Larry David kastes ofte ud i pinlige begivenheder, som seerne kan krumme tæer over. På denne måde minder danske Klovn meget om Curb Your Enthusiasm.

Curb Your Enthusiasm er blevet vist på HBO gennem alle dens hidtil ti sæsoner. Det markante ved disse er, at de ikke udkommer med noget specifikt interval. De første otte sæsoner er udkommet med jævne mellemrum fra år 2000 til 2011. Herefter gik der så godt og vel seks år til, at sæson ni kom i 2017. Sæson ti kom lidt hurtigere og sluttede i marts 2020. Det skal dermed blive interessant at se, hvornår det bliver. HBO har dog allerede indikeret, at de altid har plads til Larry David, når han er frisk på endnu en omgang Curb Your Enthusiasm.

 

 

bwin Spil på Curb Your Enthusiasm

Indbetal minimum 100 kr. og modtag et backup-væddemål på 100% op til 1.000 kr. | Kun nye spillere | Tabes backup-væddemålet tildeles et freebet svarende til indsatsen op til værdien af den kvalificerende indbetaling | Backup-væddemål udløber 7 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Bwins Curb Your Enthusiasm-spil

Bwin har været grundige med deres Curb Your Enthusiasm-spil, Derfor er der meget at vælge imellem for spillerne. Bwin har nemlig fundet frem til hele ti forskellige spil på sæson 11 af serien. Vi viser her de i alt ti Curb Your Enthusiasm-spil og vurderer, hvor sandsynligt det er, at de pågældende spil går hjem.

 

Bliver Larry og Cheryl gift i løbet af sæson 11?

Larry og Cheryl blev skilt tilbage i sæson starten af sæson otte. Karaktererne var dog allerede gået fra hinanden et stykke tid før. Sæson 10 viste, at der tydeligvis stadig er noget mellem Larry og Cheryl, men at de skulle blive gift anser btwin for at være usandsynligt, hvorfor de har odds 3,00 på dette.

 

Åbner Larry en ny forretning i løbet af sæson 11?

Sæson 10 endte som bekendt med, at Larrys kaffebar brændte ned i sæsonfinalen. Derfor er det naturligvis nærliggende at spørge sig selv, hvad Larry nu vil give sig til? Men hensyn til dette væddemål bør man være opmærksom på, at dette ikke er gældende, hvis Larry bare genåbner Latte Larry. Der er odds 3,00 at hente, hvis Larry starter en ny forretning.

 

Hvilken bil kommer Larry til at køre i løbet af sæson 11?

I sæson købte Larry en BMW i3 REX. Hvis man tror, at Larry igen kører en BMW i løbet af sæson 11 er der odds 1,40 at hente på dette væddemål. Larry har foruden BMW også kørt en Prius gennem showets histories. Tror man derfor, at Larry igen kommer til at køre en Toyota kan man få odds 3,00 på dette.

 

Bliver Jeff og Susie skilt i sæson 11?

Jeff og Susies ægteskab lader ikke til at være det mest stabile. Så sent som i sæson 10 smed Susie Jeff ud af huset. Deres konstante problemer er dog en vigtig del af showet. Det er muligvis derfor, at bwin ikke anser det for at være sandsynligt, at de vil blive skilt i løbet af sæson 11. Man kan få odds 3,00 på dette hos bwin.

 

Flytter Leon Black ud af Larrys hus i løbet af sæson 11?

Leon boede hos Larry sammen med resten af sin familie, da deres hus var blevet smadret af en orkan. Leon boede sjovt nok ikke i huset, da dette blev smadret. På det tidspunkt boede han nemlig allerede i Los Angeles, og bor udelukkende hos Larry for at spare penge. Hos bwin kan man få odds 2,00 på, at Leon flytter ud. Vi synes, at det her er et fornuftigt odds på dette spil.

 

Vender Vince Vaughan, Ted Danson eller Jerry Seinfeld tilbage?

Vince Vaughn, Ted Danson og Jerry Seinfeld har alle været med i Curb Your Enthusiasm på et eller andet tidspunkt. Ted Danson har været med i hele 27 afsnit. Sæson to og otte er de eneste, hvor han ikke har optrådt. Derfor oddset på, at Ted Danson vender tilbage i sæson 11 da også blot 1,10. Vince Vaughn kom først med i sæson 10, hvor han til gengæld var med i fire afsnit – heriblandt de to sidste. Derfor er oddset på ham ligeledes lavt – 1.20. Jerry Seinfeld har optrådt i syv afsnit over tre sæsoner. Vi så ham sidst i sæson syv. Det faktum at vi ikke har set ham i tre sæsoner gør, at hans odds er højere end Danson og Vaughns. Der er odds 2,00 på, at Jerry Seinfeld dukker op i sæson 11.

 

Vil sæson 11 primært være filmet i Los Angeles?

Af de seneste ti sæsoner har ni af dem foregået i Los Angeles. Eneste undtagelse er sæson otte, som blev filmet i Larry Davids hjemby New York. Her tog Larry på en tre måneders tur til New York. I og med at dette blot er sket én gang, er det naturlig ikke umiddelbart sandsynligt, at det kommer til at ske igen. Derfor er der også blot odds 1,15 på dette hos bwin.

 

Det får man, når man opretter sig hos bwin

Når man opretter sig som ny kunde hos bwin får man naturligvis en velksomtbonus. Dennes format er den klassiske, hvor man få sit indskud retur. Ens indskud kan være på mellem 100 og 500 kroner, Hvis man indsætter 500 kroner, vil man altså have 1.000 kroner at spille for. Herefter skal bonussen omsættes ti gange til mindst odds 1,70. Dette skal gøres indenfor 60 dage, eller frafalder bonus og gevinster vundet på denne. Bwins regler og vilkår gældende. Man kan læse mere om disse hos bwin. Man kan desuden læse mere om bwin i vores anmeldelse af bookmakeren. Denne finder man her.

 

Bookmakeren bwins logo i hvid skrift på sort baggrund