Kamp: Derby-Manchester United

Spilforslag: Manchester United vinder

Odds: 1,54

Spilstop: 5. marts kl. 20.45

Bookmaker: 888sport

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Der er lagt op til det store gensyn, når Derby County hjemme på Pride Park tager imod Manchester United fra Premier League. Derbys kaptajn er nemlig en herre ved navn Wayne Rooney. Siden skiftet til Derby tilbage i januar, har Rooney vist, at han bestemt stadig kan være med i det højere tempo i England. I sine 11 ligakampe har Rooney lavet tre mål og to assists fra sin position på den offensive midtbane. Det er ikke ringe af den 34-årige englænder. Derby har dog ikke haft den bedste sæson. Man ligger inden kampen mod United i ingenmandsland, hvor man hverken er tæt på op- eller nedrykning. Derby har blot fem point fra deres seneste fem kampe i Championship, hvilket selvsagt ikke er prangende.

 

United fortsætter de gode takter

Manchester United har haft en stribe gode resultater i Premier League og Europa League, og nyindkøbet Bruno Fernandes ser allerede ud at være faldet nogenlunde til. Solskjær må ventes at rotere holdet en anelse. Uniteds trup bør dog stadig være stærke nok til at slå et formsvagt Derby-hold. Spillere som Timothy Fosu-Mensah og Axel Tuanzebe ventes at være tilbage efter skader. Kampen mod Derby er oplagt som redskab til at få dem i gang igen.

I Uniteds kamp mod Tranmere viste de, at de mener det alvorligt i FA Cuppen. Her stillede man med folk som Martial. Matic, Maguire og Greenwoods fra start. Her vandt man med hele 6-0. Der ingen grund til at tro, at holdet til kampen mod Derby bliver meget dårligere. Hvis Manchester United kunne lykkes med at kvalificere sig til Champions League og vinde Liga Cuppen og/eller Europa League.

Dagens spilforslag lyder hermed: FA cup-opgøret mellem Derby og Manchester United ender med en sejr til United. Hos 888 får du odds 1,54 på sejr til United.