Nye spillere hos Betfair kan spille 550 kroner risikofrit på returopgøret mellem Celtic og FC København. Det vil sige, at du får dine 550 kroner retur, hvis du skulle tabe dit spil. Der er på forhånd lagt på til en nervepirrende affære, når Celtic tager imod FC København på Celtic Park i Glasgow. Celtic er forhåndsfavoritter, men 1-1 resultatet fra Parken gør naturligvis, at det stadig er helt åbent med hensyn til, hvem der går videre. Kampen spilles den 27. feburar klokken 21.oo.

 

 

 

betfair Sportsbook Opret dig hos Betfair

Indbetal og spil for minimum 100 kr. og få et freebet på 100 kr. | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDK10M | Kvalificerende væddemål skal være til minimum odds 1,50 | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 90 dage efter oprettelse | Freebet udløber 90 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Sådan spiller du risikofrit på Celtic-FCK

  1. Du skal være ny dansk kunde på Betfairs Spillebørs.
  2. Du skal oprette din Spillebørs konto med promokoden FEODK5.
  3. Dit første spil skal være på kampen Celtic-FC København.
  4. Du skal spille på Betfairs Spillebørs.
  5. Du skal spille mindst 550 kroner.
  6. Hvis du taber, får du tilbagebetalt 550 kroner kontant til din konto.

 

Odds på Celtic-FCK

Første kamp i Parken endte som nævnt 1-1. FCK havde mulighed for at tage sejren, men Jens Stage brændte et straffespark med omkring ti minutter igen. Det er dog ikke noget katastrofalt dårligt udgangspunkt, som københavnerne går ind til kampen i Skotland med. Celtic viste gennem kampen i Parken, at de er til at tale. Kan FC København sikre sig en plads i ottendedelsfinalen, som kan være med til at pynte på en sæson, som ikke ser ud til at byde på endnu et mesterskab.

Derfor skal du spille på FCK

Celtic er bookmakernes storfavorit. Vi mener dog, at de to hold er mere jævnbyrdige en oddsene antyder. FCK er som nævnt ni point efter FC Midtjylland i kampen om det danske mesterskab. Dermed ser det svært ud med hensyn til at genvinde mesterskabet. FC København skal der med hænge deres hat på at få et godt resultat i Europa League, hvis de skal redde sæsonen. Samtid vil et godt resultat uden tvivl styrke selvtilliden forud for de kommende kampe i Superligaen. Celtic ved derimod, at det skotske mesterskab er så godt som sikret.

FC Københavns gode udebaneform

FCK har gennem Europa League vist, at de er stærke på udebane. I gruppespillet var man således ubesejrede på udebane. Man slog Lugano og spillede uafgjort mod Malmö og Dynamo Kiev. Resultatet mod Lugano var en afgørende faktor i FCKs kavlificering til Europa Leagues 16/1-finaler. En del af forklaringen på FCK gode præstationer på udebane er deres stærke forsvar. Københavnerne lukkede blot fire mål ind i løbet af de seks ligakampe. Man lukkede desuden aldrig mere end et mål ind i de seks kampe. Derfor tror vi, at FCK har gode chancer for at skabe en mindre overraskelser mod de skotske mestre. Der er som nævnt tale om et risikofrit spil, så man kan med fordel gå efter guldet og spille på FCK.

 

 

 

betfair Sportsbook Opret dig hos Betfair

Indbetal og spil for minimum 100 kr. og få et freebet på 100 kr. | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDK10M | Kvalificerende væddemål skal være til minimum odds 1,50 | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 90 dage efter oprettelse | Freebet udløber 90 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Regler og vilkår

Dette tilbud er underlukkende for nye danske kunder på Betfairs Spillebørs. For at deltage i kampagnen skal man benytte bonuskoden FEODK5, når man tilmelder sig. Du skal være opmærksom på, at dit første indskud skal være på minimum 550 kroner, hvis dette skal være kvalificeret til kampagnen. Spiller du for mindre en 550 kroner får du ikke pengene retur i tilfælde af tabt væddemål. Vælger du at spille for mere end 550 kroner, vil du fortsat få 550 kroner tilbage i tilfælde af, at dit væddemål ikke går hjem. Dit væddemål skal være et singlespil på Betfairs Spillebørs. Spiller du som Sportsbook, multispil eller lignende, vil dit væddemål ikke være kvalificeret. Dit spil skal være placeret seneste syv dage inden for din kontos oprettelse.

I tilfælde af at du annullerer dit spil, eller at dette ikke accepteres, vil det ikke være gældende i denne kampagne. Hvis du placerer to kvalificerede væddemål inden for samme tidspunkt, vil det først afgjorte af disse være gældende. Der kan kun foretages én tilmelding per kunde, familie, husstand, IP-adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingskonto samt delt computer. Du skal være opmærksom på, at Betfair til enhver tid kan annullere tilmelding fra konkurrencen i tilfælde af. at de vurderer, at der er tegn på misbrug af tilbuddet. Betfair har ydermere ret til at tilbagekalde eller ændre vilkår i konkurrencer og kampagner.