Nye kunder hos Betfair kan benytte sig chancen for at få et risikofrit spil på Europa League opgøret mellem FC København og Celtic. De danske mestre møder de skotske i Parken torsdag den 20. februar klokken 18.55. FC København går ind til kampen som smalle favoritter mod et Celtic hold, som bestemt ikke har været så skræmmende som gennem tidligere sæsoner. Bruger du dit første spil på kampen, kan du altså eksempelvis spille på, at FC København får skovlen under Celtic i Parken.

 

 

betfair Sportsbook Opret dig hos Betfair

Indbetal og spil for minimum 100 kr. og få et freebet på 100 kr. | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDK10M | Kvalificerende væddemål skal være til minimum odds 1,50 | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 90 dage efter oprettelse | Freebet udløber 90 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Sådan spiller du risikofrit på FCK-Celtic

  1. Du skal være ny kunde hos Betfair.
  2. Du skal oprette dig med promokoden FEODK5.
  3. Dit første spil skal være på FCK-Celtic.
  4. Det skal spilles på Betfairs Spillebørs.
  5. Du skal spille for minimum 550 kroner.
  6. I tilfælde af at dit væddemål ikke går hjem, får du 550 kroner tilbage i kontanter.

Det kan du bruge dit risikofrie spil på

FCK fik en alt andet end optimal start på foråret i Superligaen, da man tabte åbningskampen med 1-0 ude mod bundholdet Esbjerg. Mod Celtic har man dog chancen for at tanke selvtillid med en sejr over de skotske mestre. Det er skam også langt fra noget utænkeligt scenarie. Celtic har ganske vist kurs mod endnu et skotsk mesterskab, men Rangers kommer tættere og tættere på for hver sæson, der går.

FC København vinder

Til trods for at Celtic efter alt at dømme igen igen bliver mestre, har deres trup ikke samme styrke som tidligere. Celtic fører mest af alt ligaen på grund af de øvrige holds middelmådighed frem for deres egen styrke. FC København bør i hvert fald på ingen måde lade sig skræmme. FC København har en stærk i rival i FC Midtjylland, som sidste år gav dem kamp til stregen. Igen i år er det netop de to hold, som kæmper om mesterskabet i Danmark. Celtics suverænitet i Skotland er sjældent blevet overført til succes i Europe.

FCK skal op på hesten igen

Københavnerne fik som nævnt en skuffende start på foråret i Esbjerg. Derfor tror vi, at de vil være ekstra opsatte på at vise, hvad de kan mod et stort hold, som Celtic trods alt er. Bookmakerne har da også FCK som svage favoritter i kampen, som kan komme til at definere deres sæson. Får man en godt udgangspunkt med i bagagen til Glasgow, står FC København pludselig med mere end hæderlige chancer for at komme i en ottendedelsfinale i Europa League.

 

 

betfair Sportsbook Opret dig hos Betfair

Indbetal og spil for minimum 100 kr. og få et freebet på 100 kr. | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDK10M | Kvalificerende væddemål skal være til minimum odds 1,50 | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 90 dage efter oprettelse | Freebet udløber 90 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Regler og vilkår

Kampagnen er forbeholdt nye danske kunder hos Betfair, Nye kunder, som ønsker at deltage, skal benytte promokoden FEODK5, når de tilmelder sig. Dit indskud skal være på minimum 550 kroner for at være kvalificeret til at deltage i kampagnen. I tilfælde af at du spiller for mere end 550 kroner vil du stadig få 550 kroner retur i tilfælde af, at dit væddemål ikke går hjem. Dit væddemål skal være placeret på Betfairs Spillebørs som et singlespil. Dette skal være placeret inden for syv dage af din spillekontos oprettelse. Du skal være opmærksom på, at spil på Sportsbook ikke er en del af denne kampagne.

I tilfælde af at dit væddemål ikke går hjem, tilbagebetaler Betfair 550 kroner til din konto i kontanter. Accepteres dit spil ikke, eller annuelleres det, vil dette ikke være gældende i kampagnen. I tilfælde af, at du placerer to kvalificerede væddemål på samme tid vil det først afgjorte være gældende. Der kan kun foretages én tilmelding per kunde, familie, husstand, IP-adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingskonto samt delt computer. Betfair har ret til at annuellere enhver tilmelding fra konkurrencen, hvis de finder tegn på misbrug af kampagnen. Betfair forbeholder sig desuden retten til at tilbagekalde eller variere vilkår i  konkurrencer og kampagner.

 

FCK-Celtic - Betfair campaign