Kamp: San Jose Sharks vs Florida Panthers

Spilforslag: Florida Panthers vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 2,63

Units: 2/5

Spilstop: 17 februar kl. 22:00

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

I de sene aftentimer mødes San Jose Sharks og Florida Panthers, og især hjemmeholdet Sharks er ramt på skader. Derudover er også Evander Kane ude med karantæne, og hjemmeholdet ser meget tyndt besat ud. Overraskende har de alligevel formået, at vinde fire af deres sidste fem kampe. Men det må være et spørgsmål om tid, inden nedturen igen kan begynde. Faktum er nemlig, at de efterhånden må erkende det ikke bliver til playoff i denne sæson.

Modsat Sharks har Florida stadig en glimrende chance for, at komme med i årets playoff. Men det kræver så også, at den nuværende nedtur skal få en ende. Derfor kommer aftenens kamp på det perfekte tidspunkt, da Sharks er lidt af en ønske modstander for Panthers. De seneste tre indbyrdes opgør, er alle vundet på overbevisende facon. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 2,63 for sejren i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Florida Panthers kampen i ordinær tid

Tomas Hertl, Logan Couture, Erik Karlsson og Evander Kane. Normalt fire spillere, der utvivlsomt sammen med Brent Burns er San Joses bedste spillere. Her er problemet bare, at det kun er Burns som er spilleklar. Efter 58 spillede kampe er Sharks også efterhånden ved, at være håbløst langt bagud i kampen om en playoff plads. De har skrabet 56 point sammen, og er hele 10 point efter den vigtige ottendeplads i Western Conference. Uden en ekstraordinær målmand, og en amputeret offensiv ligner aftenens kamp en meget svær opgave. Det er ikke fordi Panthers defensiven har været fantastisk, men offensivt er de flere niveauer højere end Sharks.

Huberdeau har fortsat i det spor han viste sidste sæson, og er igen på vej mod en rekordsæson. Med hele 70 point i 58 kampe er han holdets største pointsluger, imens Barkov kommer lige efter. 56 point i 55 kampe er slet ikke skidt, men det var forventet Barkov ville være endnu bedre. Fløjene Hoffman og Dadonov har lavet 46 og 42 point, imens Trocheck har lavet 32 point. Men generelt har Panthers en hel masse der præsterer på et stabilt højt niveau i offensiven. hvor også Connolly, Vatrano og Acciari byder ind med masser af mål. Yandle og Ekblad står for en masse assists, og de to backs er med til at give Florida en vanvittig god offensiv. Det kunne godt blive i aften, at Sharks må indse skaderne er for betydningsfulde. Vi forventer Panthers vinder endnu engang over drømmemodstanderen Sharks!

Dagens spilforslag lyder hermed: Aftenens NHL kamp imellem San Jose Sharks og Florida Panthers ender med en udebanesejr til Panthers mandskabet i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 2,63 for resultatet.

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund