888 giver nye kunder odds 8,00 på Chelsea-sejr over Manchester United, når de to hold mødes mandag den 17. februar kl 21 på Samford Bridge. Som ny kunde skal du blot bruge dit første væddemål på at spille mellem 10 og 50 kroner, at Chelsea slår Manchester United. Spiller du 50 kroner, vil det således udløse en mulig genvinst på 400 kroner. Vinder du, skal du gennemspille din gevinst seks gange til odds 1,5. Det er en yderst vigtig kamp, da Chelsea med en sejr kan hægte United af i kampen om fjerdepladsen. Det er der heldigvis flere gode grunde til, at de gør.

 

 

Bookmaker is inactive

 

Sådan får du forhøjede odds på Chelsea

  1. Lav en konto hos 888.
  2. Indbetal 70 kroner på denne.
  3. Spil mellem 10 og 50 kroner på Chelsea-sejr som dit første væddemål.
  4. Gennemspil din eventuelle gevinst seks gange til minimum odds 1,5.

Derfor skal du oddse på Chelsea hos 888

Der er som sagt meget på spil i denne kamp, når det gælder kampen om fjerdepladsen. Chelsea er inden kampen seks point foran Manchester United. De har dermed muligheden for at lave et hul på hele ni point ned til The Red Devils. Der er ydermere tale om to hold, som har haft en dårlig start på 2020. Chelsea har i deres seneste fem kampe skrabet seks point sammen, mens United har præsteret sølle fire af slagsen. Der er desuden flere konkurrenter i kampen om fjerdepladsen i form af Sheffield United, Tottenham, Everton og Wolverhampton.

De unge løver

At sige at Manchester Uniteds fans ikke er tilfredse med deres klub ville være lidt af en underdrivelse. Det gælder både på banen og især uden for. Chelsea fik som bekendt et transferforbud i sommers, derfor har man været tvunget til i højere grad end tidligere at bruge egne talenter. Folk som Mason Mount, Tammy Abraham og Callum Hudson-Odoi har imponeret gennem sæsonen. Abraham har fortsat, hvor han slap, da han spillede for Aston Villa i sidste sæson. Han har således scoret 13 mål i ligaen i denne sæson.

Chelsea slår hullet

Mens Chelsea ikke har handlet i januar, har United brugt mange penge på Bruno Fernandes fra Sporting. Det er naturligvis endnu for tidligt at sige noget om, hvorvidt portugiseren bliver en succes i United. Det er dog sikkert, at der er store forventninger til ham, og dermed også stort pres. Det store pres på Fernandes og resten af United spillerne er en stor fordel for Chelsea. United mangler desuden Rashford i angrebet. Han er deres suveræne topscorer, så det er naturligvis et kæmpe problem. Lampard har til gengæld ingen nye skader eller karantæner og dermed stort set frit valg, når det gælder at sætte startopstillingen. Vi tror derfor, at Chelsea kommer til at slå ni-points-hullet til United. Det kan samtidig være med at kickstarte Chelsea, der som nævnt har været inde i en lidt sløj periode.

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Regler og vilkår

Denne kampagne gælder udelukkende nye spillere hos 888. Du skal benytte den som første spil på din nye konto. Her skal du spille minimum ti og maksimum 50 kroner på en Chelsea-sejr over Manchester United. Væddemålet kan ikke kombineres med andre spil. Benytter du Neteller eller Skril/Moneybookers, kan du ikke benytte kampagnen. Du vil få eventuel ekstra gevinst udbetalt inden for 72 timer. Denne skal herefter omsættes seks gange til odds 1,5 inden for 60 dage. Væddemålet skal være placeret inden kampstart på Chelsea-Manchester United.

Hvis du laver væddemålet som “Cash Out” eller dette er foretaget ved hjælp af “Boost billetter,” er det ikke kvailificeret. Hvis du gør brug af funtionen “luk væddemålet,” er dette ikke gyldigt. Du skal have foretaget dit væddemål seneste inden for 90 dage af din kontos registrering. Væddemålet vil være tilgængeligt for de første 1000 spillere, som tilgår det. Det er begrænset til én pr. person, husstand, IP-adresse, enhed, e-mail adresse eller betalingsmiddel. 888sport forbeholder sig retten til at tilbageholde eller tilbagetrække eventuelle gevinster, hvis der er tegn på fejlagtig kredittering eller misbrug. 888sport har desuden ret til at suspendere, modificere eller aflyse tilbuddet på hvilket som helst tidspunkt og uden foregående meddelelse.