I disse dage, hvor mange har opsagt deres tv-abonnement, sidder der formegentlig en del, som spørger sig selv: Hvor kan jeg se Super Bowl LIV mandag den 8. februar klokken 00.30?

Dette spørgsmål er der heldigvis et enkelt svar på. Bet365 livestreamer nemlig Super Bowl-finalen mellem Tampa Bay Buccaneers and Kansas City Chiefs ganske gratis og helt lovligt. Det kræver blot, at du har penge på din spilkonto, dermed er du klar til kamp. Har du endnu ikke oprettet en konto hos bet365, så fortvivl ej. Du kan gøre det lige her og samtidig modtage en velkomstbonus.

bet365 Livestream Super Bowl her

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Livestream Super Bowl gratis

For at blive klar til din gratis Super Bowl-livestream, skal du som nævnt have en bookmakerkonto hos bet365 med penge på kontoen. Har du i forvejen det, er du allerede fuldstændig klar til at livestreame kampen gratis hos dem. Har du endnu ingen konto hos bet365, er der ingen grund til at panikke. Det tager heldigvis ikke lang tid at få stablet en konto på benene, og du modtager endvidere en velkomsbonus, når du gør dette. Du skal blot følge disse fem simple trin, og derefter er du klar til streame.

  1. Gå til bet365s hjemmeside
  2. Tryk på den gule ‘SPIL NU’-knap
  3. Tryk på ‘Opret konto’
  4. Udfyld dine personlige oplysninger og indsæt penge
  5. Livestream Super Bowl gratis

Når du klikker på et af vores links, vil du blive sendt direkte til bet365s hjemmeside, hvor du finder en gul knap, hvori på der står ‘Opret konto’. Du trykker blot på denne, hvorefter du kommer videre til bookmakersiden. Her trykker du bare på ‘Opret konto’. Herefter vil du blot blive bedt om at udfylde dine personlige oplysninger som for eksempel navn, adresse og alder. Når bookmakerkontoen er oprettet, så er du næsten klar til kampe. Nu er eneste hængeparti nemlig bare at indsætte penge på siden, og derefter er du klar til at benytte dig af deres gratis Super Bowl livestream. Det eneste krav er, at du har minimum én krone på din konto. Husk derfor altid at have lidt ekstra stående på din konto, således at du er klar til at streame, når kampen starter.

Livestream Super Bowl i fuld skærm

Bet365 vil meget gerne gøre det lettere for dig at livebette på deres opgør. Det er derfor ikke umiddelbart muligt at se Super Bowl i fuld skærm. Dermed ikke sagt at det er umuligt. Der findes som bekendt et hav af plugins til diverse browsers rundt omkring på nettet, som sikrer, at du ikke behøver tage til takke med det mindre billede. Du kan finde disse plugins uanset, om du bruger Chrome, Firefox, Edge, Safari eller noget helt femte. Vi har eksempelvis linket til en YouTube-video, som viser dig, hvordan man finder et plugin til Google Chrome og livestreamer i fuld skærm.

Livestream Super Bowl på mobil og tablet

Skulle du have behov for at bruge denne gratis Super Bowl-livestream med mobil eller tablet, så er det naturligvis også muligt. Det er selvfølgelig smart, hvis man er på farten, mens kampen spilles. Du skal derfor ikke være bange for at gå glip af et eneste minut – selv hvis du ikke er hjemme under hele kampen. Du kan nemlig bruge Super Bowl-livestreamen i bet365s browser eller i deres app – alt efter hvad der passer dig bedst. Som nævnt er det eneste krav, at du har en bookmakerkonto hos bet365 med minimum én krone på, da kan du se al den sport, du kan overkomme.

Chromecast Super Bowl

Hvis gerne vil have dit gratis Super Bowl-livestream over på fjernsynet og ønsker at benytte dig af Chromecast til dette formål, er der naturligvis også mulighed for dette. Du har to muligheder. Du kan enten gøre det via PC eller gennem din mobil/tablet. Begge måder er lette og kommer ikke til at tage meget mere en et par minutter at sætte op.

Chromecast Super Bowl på PC

Når du skal have dit Super Bowl-livestream fra din PC til fjernsynet via Chromecast, skal du som det første have browseren Google Chrome. Når du har det, skal du klikke på de tre små prikker, som du finder øverst i højre hjørne af skærmen. Herefter bliver du præsenteret for en dropdown-menu, hvor du blot vælger “Cast…” (som på billedet).

Dropdown menu fra browseren Google Chrome

Efter du har trykket på “Cast…,” skal du klikke på “Vælg kilde/Select source.” Herefter finder du den ønskede Chromecast-enhed og vælger denne ved trykke på “Cast fanen/Cast tab.” Et par sekunder senere skulle Super Bowl-livestreamen gerne dukke op på dit TV.

Chromecast Super Bowl på mobil og tablet

Bruger du ikke PC men derimod mobil eller tablet, når du skal bruge Chromecast, vil det heldigvis stadig være muligt at se Super Bowl på dit TV. I dette tilfælde skal du bare hente to apps; Google Chrome og Google Home. Det første du skal gøre er, at åbne Google Home, finde menuen til ventre, trykke på “Cast skærm/lyd” (på dansk) eller “Cast screen/audio” (på engelsk) og vælge den ønskede enhed. Herefter skal du blot åbne Google Chrome og logge ind på bet365s hjemmeside. Sidste punkt er at finde Super Bowl under events, og derefter starter du livestreamet, hvorefter dette helt automatisk kommer op på dit TV.

Spil på Super Bowl

Hvis du har brug for yderligere spændingen til kampen, kan du naturligvis også spille på Super Bowl LIV hos bet365. Her finder du et par forslag til inspiration.

Kansas City Chiefs er favoritter til at løbe med sejren. Bet365 har odds 1,62 på, at holdet fra The Sunflower State vinder. Holdet er ganskevist kun svage favoritter hos bookmakerne, men i Mahomes har Chiefs ligaens bedste quarterback. Chiefs har gennem sæson desuden, at de er gode i modgang ved at komme tilbage, når de har været i problemer.

 

bet365 Livestream Super Bowl her

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Livestream en masse sport hos bookmakeren bet365