Kamp: Norge vs Kroatien (EM 2020 i håndbold)

Spilforslag: Norge vinder kampen

Odds: 1,56

Units: 3/5

Spilstop: 24 januar kl. 18:00

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

I aften skal de to hold til finalen findes i herrernes EM semifinaler, og i den første kamp mødes Norge og Kroatien. Det kunne meget vel have været disse to hold i finalen, da begge hold er gået ubesejret igennem turneringen. Alligevel er det dog Norge, som står med de bedste kort på hånden inden opgøret. Det er der en meget simpel grund til, og han hedder Sander Sagosen. Han er utvivlsomt en af verdens, hvis ikke verdens pt. bedste håndboldspiller.

Offensivt kan få så meget, som den norske målmaskine. Han har over de senere år fået bygget sin fysik op til et punkt, hvor han ikke længere kan holdes tilbage af modstandernes defensiv. Det ligner lidt en gentagelse af VM sejren, hvor Danmark vandt rub og stub med Hansen i spidsen. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 1,56 for sejren. Denne gang er manden med målene dog ikke Hansen, men Sander Sagosen!

 

Derfor vinder Norge kampen

Kroaterne har et godt og solidt hold, men på nogle nøglepositioner er Norge dem dog overlegne. Luka Cindric har været ude de sidste to kampe med en skade, og det forventes han er klar mod Norge. Tiden må dog vise om han er 100% eller kun 90% klar, hvis det sidste er tilfældet kan det koste kroaterne. Dette EM har nemlig vist, at man kan ikke stille med de næstbedste eller spillere som ikke er helt klar. Det bedste og mest triste eksempel er vores eget danske hold, hvor Lauge fik masser af spilletid men reelt ikke gjorde meget positivt.

At Sander Sagosen er en stjerne ser man også, hvis man dykker ned i turneringens statistikker. Ikke bare er han turneringens topscorer med vanvittige 51 mål, han er også den spiller med flest assisterende afleveringer i 39. Oveni dette regnestykke skal det endda nævnes, at han blev sparet i sejren over Slovenien. I angrebet har Norge også fordelen på stregen, hvor både Gullerud og Øverby har lavet 15 mål. Den bedste streg hos kroaterne har blot lavet 10 mål. På fløjene er Norge igen bedst, da det faktisk kun er Jøndal som har vist det høje niveau der kræves på et tophold. På målmandsposten har Norge også en lille fordel, da Bergerud har vist sig bedre spillende end kroaternes Sego. Alt i alt ligner det, at Norge tager finalepladsen med en sejr over Kroatien!

Dagens spilforslag lyder hermed: Aftenens kamp imellem Norge og Kroatien ender med en sejr til Norge i semifinalen under EM-Slutrunden 2020 i håndbold. Hos Unibet får du odds 1,56 for resultatet.

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund