Kamp: Florida Panthers vs Los Angeles Kings

Spilforslag: Florida Panthers vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 1,75

Units: 3/5

Spilstop: 17 januar kl. 01:00

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

I nat mødes Florida Panthers og Los Angeles Kings, og imens Kings har udspillet deres rolle jagter Florida stadig playoff. Ni sejre er det da også blevet til i de seneste 13 kampe, og offensiven har stor andel i de mange sejre. Floridas evne til, at lave mål er også den helt store forskel på de to modstandere. Kings har blot lavet 121 mål i 48 kampe, hvor Panthers har imponerende 166 mål i 45 kampe.

Modsat Panthers er Kings inde i en meget skidt periode, og det virker til de har opgivet playoff. Fem nederlag er det blevet til i de sidste seks kampe, og i det indbyrdes spil er Kings også på hælene. Her har Florida vundet de sidste to opgør, med 6-1 og senest 4-3. Panthers har hele fem spillere med over 30 point, imens Kings kun har en. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 1,75 for sejren til Florida i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Florida Panthers kampen i ordinær tid

De mange offensive kræfter hos Panthers, burde gøre udslaget i nattens opgør. Hos Kings har de nemlig som skrevet blot en spiller, der har lavet flere end 30 point i Kopitar med 40 af slagsen. Hos Panthers er specielt en spiller gået decideret amok, hvor Jonathan Huberdeau har imponerende 61 point. Han er dermed godt i gang med, at bevise sidste sæson ikke var en enlig svale. Med sit nuværende tempo er han endda godt på vej mod, at smadre sin pointrekord der lyder på 82 point. Flere spillere imponerer også, f.eks. finske Barkov. Aleksander Barkov er nemlig ligeledes i gang med en flot sæson, og kan komme tæt på sidste års 96 point.

I skrivende stund har han 49 point, og sammen med Huberdeau er holdets point topscorere. Der hvor Florida skiller sig ud fra Kings, er bredden på holdet. Dadonov, Hoffman, Yandle, Connolly, Trocheck, Ekblad, Vatrano og Acciari er blandt de, som hjælper til. Alle spillere som laver betydeligt flere point end breddespillerne hos Kings, og det burde sikre sejren til Florida. Florida er muligvis uden det normale førstevalg på mål Bobrovsky, men backup Chris Driedger har vist sig pålidelig. Rent faktisk er hans statistik i år en del bedre, så hvis faldet lander på ham kan Florida være helt rolige. De kolde fakta er simpelthen, at Florida hele vejen rundt har et bedre hold og derfor vinder kampen!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Florida Panthers og Los Angeles Kings ender med en hjemmebanesejr til Florida mandskabet i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 1,75 for resultatet.

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund