Kamp: Chicago Blackhawks vs Detroit Red Wings

Spilforslag: Chicago Blackhawks vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 1,82

Units: 4/5

Spilstop: 6 januar kl. 01:30

Bookmaker: Danske Spil

 

Bookmaker is inactive

 

I nat er det Chicago Blackhawks tur til, at møde ligaens dårligste mandskab som er Detroit Red Wings. Trods nederlag senest til Vancouver er Chicago da også begyndt, at vise bedre form. De har således vundet fem af de sidste syv kampe, over gode modstandere som Colorado, Winnipeg og Islanders. De kæmper for, at komme med i playoff og er begyndt at vinde de kampe det kræves. Detroit har modsat syv nederlag i otte kampe, og holdet ser opgivende ud.

Som absolut bundhold er der selvfølgelig flere ting, som ikke kører for Detroit. Deres defensiv sejler, og de er det hold som har lukket flest mål ind bag deres målmænd. Derudover har de også den dårligste offensiv, og her er Chicago markant bedre i begge kategorier, hvilket burde gøre udslaget. Hos bookmakeren Danske Spil kan du få odds 1,82 for sejren i ordinær spilletid, og det er bestemt et godkendt odds for Chicago mod formsvage Red Wings!

 

Derfor vinder Chicago Blackhawks kampen i ordinær tid

To spillere har især spillet godt for Chicago i denne sæson, hvor Kane har præsteret hele året imens Toews først på det seneste er kommet i gang. De er også to af holdets største stjerner, hvor DeBrincat og Strome også byder ind med mange point. Patrick Kane havde sidste år sin bedste sæson, hvor han lavede imponerende 110 point i den regulære sæson. Alligevel var det for andet år i træk ikke nok til, at sikre Chicago en plads i playoff kampene. Nu kæmper Chicago for, at undgå dette bliver tredje år i træk de må undvære playoff.

Kane har allerede lavet 53 point i 42 kampe, og er både holdets topscorer samt har lavet flest assists. Der er ingen tvivl om, at han er stjernen på holdet, men også Jonathan Toews begynder nu at vise tænder. Begge spillere har spillet hele deres NHL karriere hos Chicago, og også Toews lavede sidste år rekordhøje 81 point. En dårlig start på sæsonen satte tvivl om Toews og hans niveau, hvor han blot lavede 13 point i de første 27 kampe. Siden der har han dog blæst alle omkuld, og har flotte 17 point i sine seneste 15 kampe. Chicago virker til, at have større motivation og med deres to stjerner i højeste gear burde Detroit ikke være nogen trussel!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Chicago Blackhawks og Detroit Red Wings ender med en hjemmebanesejr til Blackshawks mandskabet i ordinær spilletid. Hos Danske Spil får du odds 1,82 for resultatet.

 

Bookmaker is inactive

 

Danske Spil odds banner grønt og hvidt med logo 2080 x 400