I Premier League er der ingen pause ovenpå nytårsaften, hvor Arsenal onsdag tager imod Manchester United. Hos de røde djævle er der begyndt, at komme styr på Solskjærs tropper som har vundet to kampe i træk i ligaen. For Arsenal har selv et trænerskifte, stadig ikke givet den ønskede effekt og de dårlige resultater fortsætter for fuld styrke. Rent faktisk har Arsenal blot en enkelt sejr i deres sidste 15 kampe, og senest tabte de også med 1-2 hjemme mod Chelsea.

Hos Mr Green har de et flot tilbud til nye kunder, idet du kan spille på at Manchester United sejrer over Arsenal til odds 8. Du får i denne kampagne boostet 50 kroner af dit spil, hvor det resterende er til det normale odds. Opret dig som ny kunde og spil på, at Manchester United vinder kampen, så får du gevinsten når de har vundet over Arsenal. Du skal som skrevet spille for hvad du ønsker, og derefter vil 50 kroner af disse blive boostet. Du vælger derfor selv hvor meget du vil vinde. Det forhøjede odds 8, er sat op fra deres originale odds på 2,75, og det er et fantastisk tilbud du ikke kan se bort fra!

 

Mr Green Få odds 8 på Manchester United sejren lige her

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Her er alt du skal gøre

  1. Lav en konto hos Mr Green
  2. Få boostet 50 kroner af dit væddemål ved en Manchester United sejr over Arsenal til odds 8
  3. Vind kølige kontanter når Manchester United har vundet kampen!
  4. Få din sports velkomstsbonus

Klik på et af de mange links her på siden eller den grønne knap herover, så bliver du sendt videre til kampagnesiden hos Mr Green. Her klikker du på “Tilmeld dig!”-knappen og udfylder dine personlige oplysninger og indbetaler mellem 150 og 500 kroner for at få velkomstbonussen. I dette tilfælde skal du, blot indbetale 150 kroner for, at være kvalificeret til dette tilbud. Herefter spiller du minimum 50 kroner på, at Manchester United slår Arsenal og afventer kampens resultat.

Kampen kan i øvrigt følges live hos Mr Green på deres live sektion fra kl.21:00.

 

Derfor vinder Manchester United kampen

Arsenals sæson virker næsten ovre allerede nu efter 20 kampe i sæsonen, imens Manchester United for alvor er ved at komme i gang. Arsenal har 24 point og ligger på en meget skuffende 12.plads, og har hele 11 point op til de Champions League givende placeringer. Hos Manchester United står det helt anderledes til, og de er på vej til at hente Chelsea på fjerdepladsen som er gået lidt i stå. United har fire sejre og en enkelt uafgjort i de seneste seks kampe i ligaen, og har blandt andet slået Tottenham og Manchester City i perioden.

En af de ting der har fået vendt sæsonen på hovedet, og har fået optimismen tilbage hos United. Er især at de nu igen laver masser af mål, imens defensiven er blevet markant forbedret. Til sammenligning kæmper Arsenal med, at lave mål og har kun scoret to mål i de sidste fire kampe. Som til gengæld også har budt på to nederlag og to uafgjorte resultater. Det er især to spillere, som for tiden storspiller for Manchester i Rashford og Martial.

De to unge offensive stjerner har imellem sig, lavet imponerende fem mål i de seneste to kampe. Marcus Rashford har især blomstret i denne sæson, efter United skillede sig af med flere offensive profiler. Med 12 ligamål er han suveræn topscorer for United, og har derudover endda også stået for fire assists. Ikke langt efter er franskmanden Anthony Martial, som står noteret for syv mål i ligaen og også tre assists. Generelt er United i år et ungt mandskab, og offensiven inkluderer også 22-årige Daniel James. Waleseren har scoret tre mål og har seks gange stået den målafgivende aflevering. Uniteds tre største offensive profiler er dermed 22, 22 og 24 år. Men viser lige nu, at de er klar til den store scene!

 

Regler og vilkår hos Mr Green

Tilbuddet gælder indtil onsdag den 1. januar klokken 21:00 og kan kun benyttes af nye kunder hos Mr Green. Vinder Manchester United kampen, modtager du din gevinst efter du har spillet og fået boostet for op til 50 kroner. Vinder Manchester United kampen, får du som skrevet odds 8 fremfor det originale odds på 2,75. Dine penge modtager du uden et omsætningskrav, og det er derfor muligt, at udbetale pengene direkte til din bankkonto, hvis du ønsker dette. Indbetaler du med Skrill eller NETELLER, kan du ikke benytte dig af hverken velkomstbonus eller forhøjet odds. Du kan ikke benytte dig af cashout under kampen.

 

Mr Green Få odds 8 på Manchester United sejren lige her

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Officielt logo for Mr Green