Som nævnt i vores optakt så starter EM i herrehåndbold torsdag den 9. januar, og her skal de regerende mestre i naturligvis i aktion. Spanien tager imod Letland når TV2 og TV2 Sport, åbner op for EM-slutrunden. Danmark er først i aktion lørdag den 11. januar, når de skal spille mod Island.

 

Bookmaker is inactive

 

Livestream EM i herrehåndbold

Hvis man ikke ejer et TV eller ikke lige er hjemme, mens de danske drenge spiller, så kan man livestreame kampene på TV2 Play. TV2 Play koster 109 kroner om måneden med reklamer og 139 kroner uden reklamer. Vær dog opmærksom på at der altid er reklamer, hvis der er tale om live TV.

 

EM i herrehåndbold kampprogram og TV-guide

Nedenfor finder du både kampprogram og TV-guide til EM i herrehåndbold 2020. Den vil blive opdateret løbende, som gruppespillet skrider frem, og vi finder de fire nationer, der går videre til semifinalerne.

© TVsporten.dk – Håndbold i TV

 

Danmarks kampe i gruppespillet

De danske drenge skal spille tre opgør i Gruppe E, og du kan se dem alle på TV2 eller TV2 Sport. Vi starter mod Island lørdag den 11. januar kl.18:15, og to dage senere hedder modstanderen Ungarn kl.20:30. Gruppen afsluttes med et opgør mod Rusland, som ligeledes spilles kl.20:30. Danmark vil være kæmpe forhåndsfavoritter i alle kampene, og det er med god grund. Der skal simpelthen hentes seks point her, da det vil give den helt perfekte start på slutrunden.

Selvom det er en hård gruppe, som Danmark er endt i så hersker der ingen tvivl om, at Danmark burde gå videre. Og ikke bare gå videre, men Danmark har så stærkt et mandskab, at det ikke er utopi at tro på fuld pointhøst. Danmarks tre kampe spilles på blot fem dage, den 11. januar, den 13. januar og så den sidste kamp den 15. januar. I Gruppe E er ingen af de fire hold på hjemmebane, men da alle kampene spilles i Malmö kan der argumenteres for at Danmark er på “hjemmebane”. Det er meget kort tur over Øresundsbroen for, at se Danmarks kampe og arenaen bliver uden tvivl rød og hvid!

 

Danmarks trup til EM i herrehåndbold

Her kan du se Nikolaj Jacobsens bruttotrup til EM-slutrunden i Østrig/Norge/Sverige. Der er to målvogtere, som begge spiller i udlandet. Derudover har vi tre stregspillere, hvor Saugstrup spiller i den hjemlige liga. Fire fløjspillere er blevet udtaget til bruttotruppen, og en af dem spiller til dagligt i Herre Håndbold Ligaen. Sidst men ikke mindst finder vi 10 bagspillere og igen er der overflod af udlandsprofessionelle, hvor kun to spiller i Danmark til dagligt.

Position Spiller Alder Klub
Målmand Niklas Landin 30 år THW Kiel
Målmand Jannick Green 31 år SC Magdeburg
Stregspiller René Toft Hansen 35 år S.L. Benfica
Stregspiller Magnus Saugstrup 23 år Aalborg Håndbold
Stregspiller Anders Zachariassen 28 år Flensburg-Handewitt
Fløjspiller Magnus Landin 24 år THW Kiel
Fløjspiller Magnus Bramming 29 år TTH Holstebro
Fløjspiller Lasse Svan Hansen 36 år Flensburg-Handewitt
Fløjspiller Hans Lindberg 38 år Füchse Berlin
Bagspiller Niclas Kirkeløkke 25 år Rhein-Neckar Löwen
Bagspiller Mikkel Hansen 32 år PSG Paris
Bagspiller Henrik Møllgaard 34 år Aalborg Håndbold
Bagspiller Mads Mensah Larsen 28 år Rhein-Neckar Löwen
Bagspiller Rasmus Lauge 28 år Vészprem KC
Bagspiller Morten Olsen 35 år TSV Hannover-Burgdorf
Bagspiller Jacob Holm 25 år Füchse Berlin
Bagspiller Michael Damgaard 29 år SC Magdeburg
Bagspiller Lasse Andersson 25 år FC Barcelona
Bagspiller Nikolaj Øris 33 år Bjerringbro-Silkeborg

 

En af disse spillere skal stadig frasorteres, og Nikolaj Jacobsen kan frit vælge andre end de 19 som er i bruttotruppen.

 

Bookmaker is inactive

 

Oddsets logo på blå baggrund med hvid skrift