Kamp: Pittsburgh Penguins vs Ottawa Senators

Spilforslag: Pittsburgh Penguins vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 1,55

Units: 4/5

Spilstop: 31 december kl. 01:00

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

I nat mødes Pittsburgh Penguins og Ottawa Senators, i et opgør hvor hjemmeholdet Pittsburgh er massive favoritter. Der er også god grund til, hvorfor Penguins forventes at vinde i nat. De er nemlig inde i en fantastisk stime, med flotte ni sejre i de seneste 11 kampe. Hele syv af sejrene er endda vundet i ordinær spilletid, og modsat Ottawa begynder det at lysne på skadesfronten. Hornqvist er tilbage, og det hjælper kun den allerede giftige offensiv.

Det forventes at Tristan Jarry er tilbage på mål mod Ottawa, efter Murray stod i 6-4 sejren over Nashville. Jarry er efterhånden anerkendt, som førstemålmanden og han har da også været intet mindre end fænomenal. Hans redningsprocent er blandt de allerbedste, og sammen med Penguins offensiven ligner endnu en sejr. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 1,55 for sejren. Vel og mærket hvis det lykkes Pittsburgh Penguins, at vinde kampen i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Pittsburgh Penguins kampen i ordinær tid

Vi var kort inde på 6-4 sejren over Nashville, men rent faktisk var det anden dag i træk Penguins slog Nashville. Dagen forinden var det med Jarry på mål, og her vandt Pittsburgh 5-2. Det begynder, at være en tydelig forstærkning hver gang Jarry får chancen hvilket der er en god mulighed for han gør i nat. Offensiven rummer folk, som Guentzel, Malkin og Rust der danner en af ligaens bedste kæder lige pt. Når Crosby vender tilbage fra sin skade, er det muligt at han må finde sig i at komme i andenkæden ovenpå deres flotte spil.

Faktum er nemlig, at de er Penguins tre bedst scorende spillere med 40, 35 og 30 point. Selvom Guentzel har lavet flest point med 40 af slagsen, så er det Malkin og Rust der imponerer mest. Guentzel har nemlig brugt 38 kampe på, at få sine point imens Malkin og Rust blot har spillet henholdsvis 25 og 24 kampe. For Malkin er det næsten en selvfølge, at han laver masser af point og har også gjort det i mange tidligere sæsoner. Men Rust er i gang med en kanonsæson, og er godt på vej til at smadre sin tidligere sæsonrekord på 41 point. Ottawa kommer trætte ind til nattens kamp, ovenpå et opgør mod Devils bare natten før. Alt taler for Penguins sejr, og vi tror da heller ikke de skuffer!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Pittsburgh Penguins og Ottawa Senators ender med en hjemmesejr til Penguins mandskabet i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 1,55 for resultatet.

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund