Kamp: Florida Panthers vs Detroit Red Wings

Spilforslag: Florida Panthers vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 1,60

Units: 3/5

Spilstop: 29 december kl. 01:00

Bookmaker: Danske Spil

 

Bookmaker is inactive

 

I nat mødes Florida Panthers og Detroit Red Wings, og der hersker ingen tvivl om hvem der er favorit. Panthers er nemlig stor favorit til, at vinde kampen præcis som de har gjort de seneste to gange holdene har mødtes. Detroit er godt og grundigt sat af i Eastern Conference, hvor de ligger sidst med blot 21 point efter 38 kampe. Problemerne for Detroit er ikke få, da de både har ligaens dårligste offensiv og defensiv.

Det siger lidt sig selv, at så er man også ligaens klart dårligste mandskab. For Florida går det anderledes bedre, og de er ved at finde sig selv igen efter en skidt periode. De har tre sejre i de seneste fire kampe, og nærmer sig med hastige skridt den top otte der giver billetten til playoff. Detroit burde ikke være det store problem, at besejre, og hos bookmakeren Danske Spil kan du få odds 1,60 for sejren. Vel og mærket hvis det lykkes Florida Panthers, at vinde kampen i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Florida Panthers kampen i ordinær tid

En af de ting der har gjort, at Florida igen ligner et playoff mandskab er Sergei Bobrovsky. Den russiske målmand er en af ligaens bedste keepere, men har ikke vist sit vanlige høje niveau indtil for nylig. Panthers er et af ligaens mest scorende mandskaber, og med det forbedrede niveau på målmandsposten ser det meget bedre ud. Offensivt har der nemlig ikke været de store kvaler, hvor de har en hel del der præsterer på et stabilt højt plan. Især to spillere har sæsonen igennem været fantastiske, og har da også lavet flest point på holdet. Specielt Huberdeau viser i denne sæson, at sidste år ikke var en tilfældighed.

Med 48 point i 36 kampe er han intet mindre end et monster, og også Barkov er vild i år med 40 point ligeledes i 36 kampe. Derudover laver også Dadonov, Hoffman og Connolly flot med point, og har især deres styrke i at score mål. På det seneste er et nyt stjerneskud kommet i fokus, Acciari har syv mål i de sidste tre kampe og virker ustoppelig. Defensiv spillerne Yandle og Ekblad byder også inde med masser af point, og har henholdsvis 30 og 23 point. Faktum er, at Detroit på en normal dag ikke burde have skyggen af en chance. Så vi forventer, at Florida tager sig kærligt af dem og vinder kampen komfortabelt.

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Florida Panthers og Detroit Red Wings ender med en hjemmesejr til Panthers mandskabet i ordinær spilletid. Hos Danske Spil får du odds 1,60 for resultatet.

 

Bookmaker is inactive

 

Danske Spil odds banner grønt og hvidt med logo 2080 x 400