Kamp: Calgary Flames vs Buffalo Sabres

Spilforslag: Kampen ender uafgjort ( i den ordinære spilletid )

Odds: 4,00

Units: 2/5

Spilstop: 6 december kl. 03:00

Bookmaker: Danske Spil

 

Bookmaker is inactive

 

I nat mødes to mandskaber, som begge nok havde ønsket sig at det gik lidt bedre end tilfældet er. Calgary Flames tager hjemme imod Buffalo Sabres, i et opgør der skriger på en afgørelse i overtiden. Flere ting peger mod dette, da de seneste tre indbyrdes opgør er gået i overtid og hele fem af de seneste syv. Derudover er begge disse hold, bare to af dem som spiller mange kampe som ender i overtid. For Buffalo er det sket otte gange i denne sæson, imens Calgary har oplevet det hele 10 gange.

At holdene er ret lige kan også ses i stillingen, hvor Calgary har 30 point efter 29 kampe. Hvor Buffalo har skrabet et point mere sammen med 31 point i 28 kampe. Hjemmebanen giver ikke altid den største fordel i NHL. I en kamp med to hold der så ofte før har spillet tætte kampe, spår vi at det sker igen i nat. Hos bookmakeren Danske Spil kan du få odds 4,00 for det uafgjorte resultat i ordinær spilletid. Et glimrende odds, der er vel værd at smide en skilling efter!

 

Derfor ender kampen uafgjort i ordinær tid

Calgary og Buffalo har ikke bare spillet mange indbyrdes kampe, som er endt i overtid. På det sidste er det også sket for begge hold i ligaen, hvor fem af de sidste otte kampe er gået i overtid.  En af disse kampe er faktisk blot en uge siden, hvor nattens modstandere mødtes på Buffalos hjemmebane. Her endte kampen 2-2 i ordinær spilletid, inden Calgary sikrede sig sejren i overtidens første minut.

Fælles for begge hold er, at de har ikke ligaens bedste målmænd. Imens Calgary har en fast starter i David Rittich, som har stået mest foran Cameron Talbot. Så har Buffalo delt tiden mellem Linus Ullmark og Carter Hutton, hvor Ullmark dog ligner manden de satser på i nat. De er ikke dårlige keepere, men fælles for dem alle er, at de ikke har de bedste statistikker. Det samme gør sig gældende for holdenes offensiv, hvor de selvfølgelig har stjerner. Men i det store billede har begge hold efterladt et indtryk af, at de er mandskaber uden en rød tråd. De scorer ikke nok mål, og der går måske lidt for mange ind. Passende bliver det i nat, når de endnu engang beviser deres middelmådige niveau og spiller uafgjort som sidst de mødtes!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Calgary Flames og Buffalo Sabres ender uafgjort i ordinær spilletid. Hos Danske Spil får du odds 4,00 for resultatet.

 

Bookmaker is inactive

 

Danske Spil odds banner grønt og hvidt med logo 2080 x 400