Kamp: Boston Bruins vs San Jose Sharks

Spilforslag: Boston Bruins vinder kampen i ordinær tid

Odds: 1,92

Units: 4/5

Spilstop: 30 oktober kl.00:00

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

I en af nattens mange NHL kampe, mødes top og bund i form af Boston Bruins der hjemme tager imod San Jose Sharks. Især udeholdet fra San Jose, har haft en rigtig svær sæsonstart og ligger i bunden af Western Conference. I nattens kamp møder de så et Boston mandskab, som spiller fantastisk flot hockey for tiden. Imens San Jose har tabt hele otte af deres 12 spillede kampe, har Boston derimod vundet otte og blot tabt tre.

Bostons førstekæde med Patrice Bergeron, Brad Marchand og David Pastrnak, har været intet mindre end ustoppelige. De tre stjerner kan da også fremvise, det største antal point af alle kæder indtil nu i NHL. Tilsammen har de lavet vanvittige 54 point, og intet tyder på at de har i sinde at sætte den hæsblæsende fart ned. I nat møder de formsvage Sharks, og vi tipper at ikke kan matche Boston mandskabet. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 1,92 for sejren i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Boston Bruins kampen i ordinær tid

Foruden stjernetrioen og den gode form, som Boston holdet er inde i. Så har de også bare krammet på Sharks, og har ikke tabt en kamp til dem de seneste seks gange. Af disse kampe, kan Boston endda fremvise fire sejre i ordinær tid samt to vundet i overtid. Sharks mistede henover sommeren Joe Pavelski, som skiftede til Dallas og selvom han her har skuffet. Så har det vist sig at være et savn så stort, at det tager tid før Sharks finder sig selv igen.

Timo Meier og Erik Karlsson er to af de spillere, der ikke for alvor har spillet op til deres bedste. Derudover har Sharks præcis som i sidste sæson, den store akilleshæl at de på målmandsposten er svagt besat. Hos Boston har de i skrivende stund, tværtimod ligaens bedste keeper i Tuukka Rask. Den finske keeper bliver sparet og deler tiden med Halak, og det har vist at være den helt rigtige opskrift. I hans seks kampe er det blevet til fem sejre, og et enkelt nederlag i overtid. Mest imponerende er dog hans statistikker, som lyder på en redningsprocent helt oppe på .952%. Samt det faktum, at han kun har lukket 1.48 mål ind per kamp. Tilsammen ligner alt det her en sikker Boston sejr, over de bundholdet fra San Jose!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Boston Bruins og San Jose Sharks ender med sejr til hjemmeholdet fra Boston i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 1,92 for sejren.

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund