I Europa League spilles der i aften et vigtigt opgør i Gruppe B, hvor Dinamo Kiev hjemme spiller mod danske FC Copenhagen. Begge hold kommer ind til kampen, med en sejr og en uafgjort i bagagen og vinderen kan dermed trække afgørende fra. Begge hold har spillet utroligt lige kampe mod Malmö og Lugano, som er blevet slået to gange 1-0. Derudover spillede Kiev 0-0 mod Lugano, imens FCK senest fik et flot resultat med 1-1 ude mod Malmö.

Hos Mr Green har de et flot tilbud til nye kunder, idet du kan spille på en FC Copenhagen sejr til odds 15. Du skal i denne kampagne spille for minimum 10 kroner og op til maksimum 50 kroner for, at kvalificere dig til tilbuddet. Opret dig som ny kunde og spil på, at FC Copenhagen vinder kampen, så får du gevinsten når de har vundet over Dinamo Kiev. Du skal som skrevet spille for mellem 10 og 50 kroner, og vælger derfor selv hvor meget du vil vinde. Det forhøjede odds 15, er sat op fra deres originale odds på 4,40, og det er et fantastisk tilbud du ikke kan se bort fra!

 

Mr Green Få odds 15 på FC Copenhagen sejr her

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Her er alt du skal gøre

  1. Lav en konto hos Mr Green
  2. Spil maksimum 50 kroner på at FC Copenhagen vinder over Dinamo Kiev til odds 15
  3. Vind kølige kontanter når FC Copenhagen har vundet kampen!
  4. Få din sports velkomstsbonus

Klik på et af de mange links her på siden eller den grønne knap herover, så bliver du sendt videre til kampagnesiden hos Mr Green. Her klikker du på “Tilmeld dig!”-knappe og udfylder dine personlige oplysninger og indbetaler mellem 150 og 500 kroner for at få velkomstbonussen. I dette tilfælde skal du, blot indbetale 150 kroner for, at være kvalificeret til dette tilbud. Herefter spiller du maksimum 50 kroner på, at FC Copenhagen slår Dinamo Kiev og afventer kampens resultat.

 

Derfor vinder FC Copenhagen kampen

Efter en lang periode, hvor FCK ikke kunne finde netmaskerne. Kom de for alvor i gang igen, mod Silkeborg for en måned siden. Her lavede de danske mestre hele fire mål, og især for Michael Santos skulle hans ene mål vise sig vigtigt. I sidste spillerunde mod Esbjerg fB nettede han igen, og denne gange hele to gange. Hvilket bringer hans totale sæsonscoringer op på fem mål. Mere imponerende er det dog, at han i de seneste syv kampe har scoret alle fem mål. Han virker endelig til, at være spillet i form nu. Med Jonas Wind og Dame N´Doye fortsat på skadeslisten. Så er det utrolig vigtigt for et udehold og have en mand der kan banke kasserne ind.

Begge hold har som skrevet vundet deres ene kamp, med resultatet 1-0. Og FCK defensiven har også fået et gevaldigt boost i og med, at både Sten Grytebust og Andreas Bjelland er meldt klar til opgøret. Om de er med fra start er stadig uvist, men hvis de er vil det selvsagt være en forstærkning af holdet. Afløseren på mål Karl-Johan Johnsson har dog på ingen måder skuffet. Og har også stor ære i de flotte resultater i gruppen indtil nu. Også i forsvaret er der gode erstatninger skulle Bjelland ikke være klar til startopstillingen. Hvor Victor Nelsson og Sotiris Papagiannopoulos har spillet fantastisk sammen i midterforsvaret.

FCK har stor rutine i europæisk fodbold. Træner Ståle Solbakken vil helt sikkert sørge for, at spillerne ved lige præcis hvad deres opgave er i aftenens kamp. Struktur og løbevillighed kan nemt være en af nøglerne til at sejre, og det er noget Solbakken ved alt om. Som spiller var han selv kompromisløs og kontakt i sine aktioner, og som træner kræver han præcis det samme af sine spillere. Det har givet flotte resultater på udebane tidligere, med sejre over Bordeaux, CSKA Sofia og Club Brügge som endda er besejret flere gange. FCK kan gøre det igen, og i aften kan det gå ud over Kiev!

Regler og vilkår hos Mr Green

Tilbuddet gælder indtil torsdag den 24. oktober klokken 21:00 og kan kun benyttes af nye kunder hos Mr Green. Vinder FC Copenhagen kampen, modtager du din gevinst efter du har spillet for op til 50 kroner. Vinder FC Copenhagen kampen, får du som skrevet odds 15 fremfor det originale odds 4,40. Dine penge modtager du uden et omsætningskrav, og det er derfor muligt, at udbetale pengene direkte til din bankkonto, hvis du ønsker dette.

Indbetaler du med Skrill eller NETELLER, kan du ikke benytte dig af hverken velkomstbonus eller forhøjet odds. Du kan ikke benytte dig af cashout under kampen.

 

Mr Green Få odds 15 på FC Copenhagen sejr her

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Mr Greens officielle logo på gennemsigtig baggrund