Kamp: Brighton vs Aston Villa

Spilforslag: Kampen ender uafgjort

Odds: 3,60

Units: 2/5

Spilstop: 25 september kl. 20:45

Bookmaker: Betsafe

 

Bookmaker is inactive

 

I den engelske EFL Cup skal Brighton i aften møde Aston Villa, i kampen om at spille sig i 1/8-finalen. Det ligner på forhånd et utroligt lige opgør, hvor vi da heller ikke forventer, at kampen finder en vinder i ordinær tid. I Premier League har Brighton to kampe i træk da også spillet uafgjort, efter 1-1 mod Burnley og 0-0 mod Newcastle. For Aston Villa har de seneste to kampe budt på en uafgjort, samt et smalt nederlag på 2-3 til Arsenal.

Sidst disse to hold mødtes, var tilbage i 2016/17 sæsonen i The Championship. Her endte begge kampe rent faktisk uafgjort, efter to gange 1-1. Det underbygger da også vores tip om, at kampen i aften meget vel kan ende uafgjort. Hos bookmakeren Betsafe kan du få det flotte odds 3,60, hvis kampen altså ender som forudset og ingen af holdene vinder i ordinær tid. For to hold der ikke gør sig forhåbninger om en topplacering i ligaen, er EFL Cuppen af stor betydning. Ingen af holdene har råd til, at tabe og uafgjort virker sandsynligt!

 

Derfor ender kampen uden en vinder

Brighton har udover de seneste to kampes uafgjorte resultater, rent faktisk også spillet en tredje kamp uafgjort efter 1-1 mod West Ham. I blot seks kampe har Brighton altså spillet hele tre kampe uafgjort. Og de ligner da også en mandskab der har svært ved at vinde kampe. Det samme gælder Aston Villa, som ligesom Brighton kun har formået at vinde en kamp i ligaen. Begge hold har også haft svært ved, at få netmaskerne til at blafre. De har kun scoret henholdsvis fem og seks mål i ligaen.

I Brighton og Aston Villa snakker vi også om to hold. Som det forventes skal kæmpe om at undgå nedrykning i årets Premier League. Derfor er da også meget flot, at holdene “kun” har lukket otte og ni mål ind i defensiven. Især Brightons defensiv har været voldsomt imponerende, og det eneste udfald er faktisk 0-4 nederlaget til Manchester City. Ellers har Brighton spillet flot fodbold, hvor defensiven er en af deres største styrker. I aftenens kamp mod Aston Villa, kan Brightons defensiv igen blive en vigtig faktor når de skal forsøge at spille sig videre.

Villa defensiven er også overraskende god, og det er kun imod de stærke modstandere Liverpool og Arsenal, at det er gået galt. I disse to kampe er seks mål gået ind, hvilket da også beviser defensiven har holdt stand i de resterende fire kampe. Hvor blot tre mål er blevet lukket ind!

Dagens spilforslag lyder hermed: Brighton vs Aston Villa ender uafgjort i onsdagens EFL Cup kampe, til odds 3,60 hos bookmakeren Betsafe.

 

Bookmaker is inactive