Kamp: Sverige vs Norge

Spilforslag: Sverige vinder kampen

Odds: 1,81

Units: 3/5

Spilstop: 8 september kl. 20:45

Bookmaker: Betsafe

 

Bookmaker is inactive

 

Fem kampe spillet og en målscore på 12-7, er resultatet for dagens hjemmehold Sverige der tager imod Norge. Svenskerne har formået, at formidle målene til 10 point i EM kvalifikationens Gruppe F, imens Norge blot har otte point. Det er en svær gruppe de to hold er kommet i, hvor Spanien som forventet topper med lutter sejre og 15 point. Gruppen bliver dog endnu mere svær, da Rumænien også er i blandt modstanderne. De har efter fem kampe syv point, efter nederlag til Spanien i sidste kamp.

I det første opgør mellem Sverige og Norge, endte kampen med hele 3-3 efter Norge udlignede sy minutter inde i overtiden. En bitter pille at sluge for svenskerne, som ellers havde fået vendt kampen på hovedet med tre scoringer i de sidste tyve minutter. Sverige styrede det meste af kampen, og med en hjemmekamp i udsigte må de forvente en sejr til aften. Hos bookmakeren Betsafe kan du få odds 1,81, hvis det lykkes for Sverige at besejre arvefjenderne fra det norske naboland!

 

Derfor vinder Sverige kampen

Svenskerne er efterhånden kommet sig efter Zlatan tiden, og har fået en målfarlig angriber i Robin Quaison. Sammen med Alexander Isak har de begge nettet henholdsvis fire og tre, indtil videre i kvalifikationen. I offensiven er også rutinerede Marcus Berg, og selvom han endnu ikke har fået lavet mål er han utrolig vigtig. Med to assists er han stadig en trussel, og tiltrækker sig en masse opmærksomhed, hvilket til gengæld åbner op for plads til de øvrige spillere. På højrekanten ligger Emil Forsberg, og Leipzig spilleren har indtil nu skuffet en anelse. Kan han løfte sit niveau, får Norge altså nok at se til ved aftenens kamp.

På det svenske mål er Robin Olsen tilbage som førstemålmand i sin klub, efter han har byttet Roma ud med Cagliari. For Roma røg han ud i kulden mod slutningen af sidste sæson, og det er uholdbart for et landshold og have førstevalget varme bænken for sin klub. Norge har førstevalget Rune Jarstein tilbage, efter at både Hansen og Grytebust har vikarieret i to af kvalifikationskampene. Jarstein som har sin daglige gang i tyske Hertha Berlin, besidder dog ikke nær samme kvalitet som Olsen for Sverige. Og sammen med svenskernes offensiv, tror vi at det vil gøre udslaget og sikre en svensk sejr i dette drabelige naboopgør!

Dagens spilforslag lyder hermed: Sverige vinder over Norge i aftenens EM kvalifikationsopgør, til odds 1,81 hos bookmakeren Betsafe.

 

Bookmaker is inactive